Uddannelse

Uddannelse giver de bedste muligheder for at leve et liv med livskvalitet, værdighed og selvforsørgelse. Samtidig er uddannelse en af de vigtigste forudsætninger for fremtidens velfærdssamfund og vækst. Der er brug for alle på fremtidens arbejdsmarked. Derfor er uddannelse vigtig – både for den enkelte og for samfundet.
Æbler

Alle unge har muligheder og ressourcer, og alle unge skal blive så dygtige, som de kan. Holbæk Kommune vil være en stærk medspiller til alle unge. Både de unge, der tager den snorlige vej fra folkeskole gennem ungdomsuddannelsen til enten job eller videreuddannelse, men også de unge, som oplever sving og bump på vejen.

Herunder har vi samlet en række emner, der er relevante for dig, der ønsker at vide mere om uddannelse. 

Uddannelsesvejledning

Få overblik over uddannelsessystemet. Herfra kan du finde links til diverse sider, som er relevante for dig der søger information om uddannelse.

UngHolbæk

10. klasse, ungdomsskolen, klubber, SSP, Cirkus Kæphøj og meget mere varetages af UngHolbæk. Klik ind på deres hjemmeside og find ud af mere om de mange aktiviteter

Bliv frivillig mentor

Du kan gøre en forskel! Som frivillig mentor er du med til at hjælpe en ung med at komme i gang med en uddannelse, eller med at blive i den uddannelse som den unge er i gang med.

Få hjælp og støtte

Er du ung med brug for hjælp eller støtte? Se her hvor du kan få hjælp, hvis du er mellem 15 og 30 år.

Linksamling

Her på siden finder du diverse nyttige links vedrørende ungdomsuddannelse i og omkring Holbæk.

Oversigt over lokale uddannelser

Her kan du se en oversigt over uddannelsesinstitutioner i Holbæk Kommune og læse mere om de forskellige uddannelser, man kan vælge.


Feedback

Sidst opdateret

10.08.2016

Ansvarlig redaktør

Anne Pedersen

Uddannelse til alle unge

Holbæk Kommune har valgt at organisere sig efter kommunens kerneopgaver. Uddannelse til alle unge er én af kerneopgaverne.

 

Læs om kommunens organisering

Læs om chefområdet Uddannelse til alle unge