Find dagtilbud og skoler

I Holbæk Kommune har vi samlet dagtilbud og skoler i fire områder. Områderne understøtter, at alle børn fra 0-16 år får et sammenhængende lærings- og udviklingsforløb. Hvert geografisk område består af børnehuse, dagpleje og skoleafdelinger.

Skolestart?

Du kan læse om skolestart og informationsmøder på skoleafdelingerne i Holbæk Kommune siden siden Læs om skolestart. Du kan også søge flere informationer på skolernes egne hjemmesider, som du finder her på siden:

Holbæk By

Området dækker Holbæk By og Orø og består af Dagtilbud Holbæk By og Holbæk By Skole, som du kan finde flere informationer om på områdets hjemmeside.

Område Holbæk By

Katrinedal

Området dækker Tuse, Svinninge, Gislinge og Tuse Næs og består af Dagtilbud Katrinedal og Katrinedalskolen, som du kan finde flere informationer om på områdets hjemmeside.

Område Katrinedal

Kildedam

Området dækker Vipperød, Ågerup, Tølløse, Store Merløse, Stestrup og Ugerløse og består af Dagtilbud Kildedam og Kildedamsskolen, som du kan finde flere informationer om på områdets hjemmeside.

Område Kildedam

Skovvejen

Området dækker Jyderup, Knabstrup, Mørkøv, Nr. Jernløse og Undløse og består af Dagtilbud Skovvejen og Skovvejens Skole, som du kan finde flere informationer om på områdets hjemmeside.

Område Skovvejen Feedback

Sidst opdateret

09.10.2017

Ansvarlig redaktør

Katja Frost Jespersen

Styrelsesvedtægt for folkeskoler

Bliv klogere på de centrale rammer og retningslinjer for skolerne i Holbæk Kommune. 

Styrelsesvedtægt og bilag-Skoler.

 

Styrelsesvedtægt for dagtilbud

Bliv klogere på centrale rammer og retningslinjer for arbejdet i dagtilbuddene i Holbæk Kommune. 

Styrelsesvedtægt og bilag-Dagtilbud.

Dagtilbuds- og skoleområder

Holbæk Kommune er inddelt i 4 dagtilbuds- og skoleområder.

Åbn kortet via linket og se hvilke dagtilbud og folkeskoler, der ligger i dit område:
Kort med dagtilbud og folkeskoler 

Via linket får du mulighed for at taste din adresse ind øverst, og kan derved se, i hvilket skoledistrikt I bor, og hvilken skoleafdeling der ligger nærmest jeres bopæl.

De lilla symboler på kortet er børnehuse/ dagpleje, og de blå er skoleafdelinger.

Når du klikker på en markering på kortet, kan du se børnehuse og skolers kontaktoplysninger og klikke dig videre ind på deres hjemmesider.