Vi lærer sprog

Vi lærer sprog er et nyt koncept der kan anvendes som et konkret værktøj til at løfte opgaven med at styrke børns sprog. Herunder finder du en kort beskrivelse af hvad konceptet kan bruges til og et link direkte til hjemmesiden hvor alle materialer ligger klar

Vi lærer sprog  

I konceptet "Vi lærer sprog" arbejdes der med nogle bærende elementer der er blevet anvendt og afprøvet i forbindelse med to store forskningsprojekter om effektive sprogindsatser i dagtilbud SPELL og Fart på sproget der er blevet gennemført ved Center for Børnesprog.

Indsatserne i Vi lærer sprog er baseret på den nyeste teoretiske og empiriske forskning og bygger på en række grundlæggende elementer. Med udgangspunkt i forskellige aktiviteter handler det om at støtte børns tilegnelse af konkrete læringsmål gennem dialog og understøttende interaktioner mellem børn og pædagoger.

På hjemmesiden findes rapporter og viden om forskningen bag, men særlig vigtig findes der materialet til direkte brug, eller til inspiration i daglig sprogudvikling. Fx lydbøger på 7 sprog, sproglige aktivitetsplaner uge for uge og skemaer der kan hjælpe det pædagogiske personale til bedre at kunne vurdere barnets sprog. 

Du kommer til hjemmesiden ved at klikke på linket herunder 

VI LÆRER SPROGFeedback

Sidst opdateret

16.09.2016

Ansvarlig redaktør

Katja Frost Jespersen