Spring til indhold

Boliggrunde til salg

Drømmer du om selv at bygge bolig, så udbyder Holbæk Kommune jævnligt boliggrunde til salg, via de lokale ejendomsmæglere.

Du kan søge efter flere mulige boliggrunde på boligsiden.dk

Gå til boligsiden.dk

Holbæk Kommune har i øjeblikket følgende boliggrunde til salg

4300 Holbæk, Udby

Tuse Næs - "Næsset" - er en naturskøn halvø med skove, enge og marker, som ligger i Isefjorden, lige nord for Holbæk og blot 15 minutters kørsel til Holbæk bymidte. Der er let adgang til motorvej mod København, som ligger under en times kørsel fra Tuse Næs. Byggegrundene ligger midt i Udby med skole, skolefritidsklub, børnehave/vuggestue, idræts- og ridehal, tennisanlæg, medborgerhus og dagligvarebutik.

Udby Kirkevej 19, Udby, 4300 Holbæk

 

Se grundene hos ejendomsmægleren Danbolig, Holbæk

4420 Regstrup

I Regstrup er der gode indkøbs- og offentlige transportmuligheder og der er kun 10 min. kørsel til Holbæk samt gode trafikforbindelser mod København.

Holløsevej 999, Regstrup

Matrikel nr. 2 K, Jernløse By, Nr. Jernløse

 

Se grunden hos ejendomsmægleren: DanBolig, Holbæk

Se lokalplan 14.04 her.

Fremtidige boliggrunde

I Knabstrup og Store Merløse er der boligarealer, som ikke er byggemodnet. Tidspunktet for byggemodning vil være afhængig af interesse for køb af grund i områderne.

Fremtidige boligområder

Holbæk Kommune har vedtaget lokalplaner, der udlægger kommunalt ejede arealer til åben/lav boligbebyggelse - parcelhusgrunde:

Er du interesseret i at købe en grund i et af områderne, når det er byggemodnet, bedes du sende en e-mail til Vækst og Bæredygtighed

Når der er tilsagn fra et tilstrækkeligt antal købere, vil man politisk tage stilling til, om der er økonomi til at foretage byggemodning af hele arealet eller dele heraf.Feedback

Sidst opdateret

13.06.2019

Ansvarlig redaktør

Marie Jørgensen