Kommunekram

KommuneKram er en genbrugsbutik drevet af udviklingshæmmede med hjælp af pædagogisk personale

KommuneKram afhenter i hverdagene både hos private og på Genbrugspladsen.

Hvad kan man i KommuneKram?

Du kan købe nærmest alt til hjemmet: borde, stole, sofaer, senge, sengetøj, dyner, porcelæn og glas, potter og pander, lamper, billeder, legetøj, tøj, smykker, bøger, plader og cd'er. De fleste varer er til billige priser, men vi har også designvarer, samlerobjekter samt gamle møbler til lidt højere priser.

Besøg os på Facebook og se eksempler på ting vi har til salg.

KommuneKram har desuden en lille cafe, hvor du kan købe kaffe, the og cacao.

Tænk på KommuneKram, når du står med ting og sager, du ønsker at skille dig af med enten hjemme hos dig selv eller på din arbejdsplads.  Vi modtager gerne effekter både i butikken og på Genbrugspladsen i vores container.

Medarbejdere i beskyttet beskæftigelse antal: 18
Pædagogisk personale: 5

Åbningstider

Onsdag kl. 10 – 14
Torsdag kl. 10 – 16
Fredag kl. 10 – 16Feedback

Sidst opdateret

03.06.2016

Ansvarlig redaktør

Bo Christensen

Kommunekram - genåbner 27. juni på Mellemvang 7

-Vi har travlt, men vi når det!

Sådan lyder meldingen fra medarbejderne i genbrugsforretningen Kommunekram i Holbæk. I morgen lørdag d. 27. juni 2015 midt på formiddagen åbner de nemlig i nye lokaler i Mellemvang.

Kommunekram blev startet for 12 år siden på Østerled i Holbæk , men dér blev der til sidst for meget på for lidt plads, som Palle Horne, afdelingsleder for Holbæk Kommunes beskyttede værksteder, udtrykker det.

I Mellemvang får Kommunekram 400 kvadratmeter butikslokale og 800 kvadratmeter til klargøring og lager samt 200 kvadratmeter udelukkende til salg af cykler, barnevogne, haveudstyr og campinggrej.

Tekst fra Nordvestnyt d. 25. juni.