SMS-service fra kommunen

Holbæk Kommune har et SMS-system, der giver mulighed for hurtigt og nemt at give borgerne vigtige beskeder om trafikale udfordringer eller krisesituationer (fx storm/orkan eller sirenevarsling).

Vil du ha' SMS fra Holbæk Kommune?

Kommunen har et system, der hurtigt kan sende vigtige SMS-beskeder automatisk til alle offentligt tilgængelige mobiltelefoner i et område. Mobiltelefoner, der har taletidskort eller hemmeligt nummer, får ikke tilsendt en SMS. Det samme gælder for arbejdstelefoner.

Ønsker du at til- eller afmelde SMS-beskeder, har du mulighed for at gøre det i skemaet øverst til højre.

Hvornår udsender vi SMS'er?

Vi tilstræber altid, at den udsendte information er relevant for modtagerne. Det kan fx være i forbindelse med omfattende trafikale udfordringer i dele eller hele kommunen eller krisesituationer såsom ekstremt vejr, oversvømmelser, brande, giftudslip eller lignende.

Andre SMS-beskeder

Færgefarten Orø-Holbæk - tilmeld dig SMS-service om færgens driftsinformationer

Hos Holbæk Kommunes tandpleje og bibliotek har du også mulighed for at tilmelde SMS'er. Her skal du aktivt tilmelde eller afmelde dig, når du er hos dem.

Du skal være opmærksom på, at der også er andre end kommunen, der udsender SMS'er til borgerne. Så hvis du afmelder dig SMS-beskeder fra Holbæk Kommune, vil du stadig modtage SMS-beskeder fra for eksempel Holbæk Forsyning. Hvis du har spørgsmål til SMS udsendt fra forsyningen, så kontakt Fors A/S.

Særligt om NemSMS

NemSMS er en påmindelses-service til dig, så du ikke glemmer dine aftaler med det offentlige. Du tilmelder dig NemSMS på borger.dk

Læs mere om NemSMS og meld dig til på borger.dk.Feedback

Sidst opdateret

19.01.2017

Ansvarlig redaktør

Birthe Wulf Fruelund

Tilmeld og frameld SMS

Mobilvarsling

App'en sender advarsler fra flere myndigheder med en alarmlyd på mobilen, så myndighederne får spredt vigtig kriseinformation.

Læs om hvordan Mobilvarsling virker, og download app'en