Kom og Kvit og Rygestoptilbud

Som borger i Holbæk Kommune kan du tilmelde dig to slags rygestopkurser i Sundhedscentret

"Kom og kvit" og Rygestopkursus

"KOM & KVIT"

Kom og Kvit

Holbæk Kommune tilbyder alle borger over 18 år hjælp til rygestop efter Kræftens Bekæmpelses KOM & KVIT koncept.

Kom & Kvit er et fleksibelt rygestopkursus, der består af otte forskellige mødegange med hver sit tema, fx.

• Motivér dig selv
  • Tag styringen
  • Bevar styrken
  • Grib chancen
  • Opbakning

Hver mødegang vare 1½ time. Rækkefælgen af temaer er ikke afgørende for rygestoppet. Du kan løbende tilmelde dig kurset og du bestemmer selv, hvor mange gange du har brug for at møde op.

Rygestopkursus

Kurset ledes af en rygestopinstruktør, som sammen med de 12 andre deltagere, arbejder målrettet mod den fælles stop dato. Rygestop kurset forløber over 5 mødegange af to timers varighed.

Du vil på kurset få viden om:

• Rygeprofil
  • Nikotinafhængighed
  • Abstinenser
  • Helbredsfordele samt støtte til at afdække egne personlige ressourser og strategier for rygestop.

Du vil på kurset også få råd og veledning til at undgå vægtstigning.

Deltagelse i KOM & KVIT og rygestopkursus er gratis.

Mere information samt oplysninger om tilmelding, kontakt:

Rygestopinstruktør
Birthe Pugholm