Rekruttering

Uanset hvilken opgave du mangler medarbejdere til at udføre, kan jobcenteret hjælpe dig med at finde egnet arbejdskraft

Jobnet.dk

Din virksomhed kan på jobnet.dk lave jobopslag, som alle har adgang til. Og du kan på jobnet.dk søge i den landsdækkende CV-database på alle der står til rådighed for det ordinære arbejdsmarked. Er du i tvivl om du har fundet den rigtige kandidat, kan jobcentret for ledige fx etablere en kort løntilskudsperiode, praktikperiode eller aftale mentorordning inden du beslutter dig for at ansætte din næste medarbejder.

Nedenfor kan kan du læse om de muligheder du tilbydes. Alternativt kan du tage kontakt til den lokale erhvervsorganisation Holbæk Erhvervsforum eller den relevante a-kasse.

Jobrotation som rekruttering

Du kan i virksomheden udnytte jobrotation til at "se en ny medarbejder an", da du i en periode i op til 52 uger kan have en potentiel ny medarbejder gående i jobrotation. Finder du ud af midt i et rotationsforløb, at du vil ansætte medarbejderen, kan der findes en ny rotationsvikar.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på jobrotation@holb.dk

Ordinær ansættelse

Rekruttering til fast arbejde

Jobnet

Det kan din virksomhed bruge Jobnet til...

Elev og lærling

Gode råd på Praktikpladsen.dk - mødestedet for elever og virksomheder

Medarbejder på prøve

Ansæt en ledig med tilskud op til 1 år.

Mentor

Der kan gives mentorstøtte til personer, der er ansat i ordinært arbejde,er ansat i fleksjob, er delvist raskmeldte, deltager i kontaktforløb eller i beskæftigelsesrettede tilbud eller er selvforsørgende.

Nedsat arbejdsevne

Kontakt jobcentret hvis du er interesseret i at få løst en arbejdsopgave af en person hvis arbejdsevne er nedsat, men som stadig kan gøre en forskel.

Senior arbejdskraft

Er du senior kan du besøge Senior Erhverv Danmark, der er et forum for ledige seniorer

Udenlandsk arbejdskraft

Hvis den rigtige medarbejder ikke findes i Danmark, er det værd at overveje rekruttering i udlandet - enten lige på den anden side af landegrænsen eller længere væk.

Deltid

Kan vi hjælpe dig til at hjælpe en borger?


Feedback

Sidst opdateret

07.10.2016

Ansvarlig redaktør

Bo Christensen

Holbæk Erhvervsforum, Ved Faurgården 7, 4300 Holbæk

Vi giver dig overblik over din virksomheds muligheder for støtte fra jobcentret

Netværks- og videnshuset Cabi (selvejende institution under Beskæftigelsesministeriet) har en oversigt over alle de muligheder din virksomhed har for at få støtte i jobcentret.

 

www.cabiweb.dk