Cafeåbninger

Udvalget for Voksne i Holbæk Kommune har besluttet, at der igen kan åbnes caféer i forbindelse med de Aktive Centre i bl.a. Lersøcentret i Vipperød, Elmelunden i Jyderup samt Åvang i Regstrup.
23.09.2014

Nu er det så langt, at der den 1.oktober åbnes en café i det Aktive Center i Lersøcentret i Vipperød, og der den 2.oktober åbnes en café i det Aktive center på Elmelunden i Jyderup.

Der vil begge steder være åbningshøjtideligheder, og Udvalget for Voksne med Pernille Kruse i spidsen vil deltage i festlighederne.

Kan du deltage?

Caféen, som er en del af et Aktivt Center, henvender sig til de aktive seniorer, der har lyst til at deltage i de mange spændende aktiviteter og til at spise i caféen.
Dette gælder også, hvis man er visiteret til madordning i eget hjem. Borgere der er visiteret til madordning i eget hjem, har mulighed for, fremfor at bestille mad til levering i eget hjem, at vælge at komme i caféen og spise og også deltage i de planlagte aktiviteter og det sociale samvær.

Åbningstider

Caféen i Lersøcentret har åbent mandag, tirsdag, onsdag samt torsdag fra 11.30-12.30.
Caféen på Elmelunden har åbent mandag, tirsdag, torsdag samt fredag fra 11.30-12.30

Der er samtidigt mulighed for at deltage i de Aktive Centres mange aktivitetstilbud, eller blot sidde og snakke, spille kort eller lignende, og derved få et godt fællesskab.

Udover ovennævnte, er en åbning af en café på Åvang i Regstrup også planlagt. Den endelige dato er ikke på plads, da der skal en ombygning til før den er klar, men vi stiler mod den 1.november eller 1.december.

Palle Kristensen
Leder Service og AdministrationFeedback

Sidst opdateret

06.10.2015

Ansvarlig redaktør

Helle Fjordbøge