Nyt plejecenter - nye muligheder

PRESSEMEDDELELSE | Nu kan interesserede borgere i Tølløse og omegn give deres bud på, hvordan man kan gøre det kommende plejecenter til en integreret del af byen.
16.01.2014

Holbæk Kommune bygger et nyt stort plejecenter i Tølløse. Centret placeres vest for Sønderstrupvej og forventes klar til indflytning ved udgangen af 2016.

Allerede den 22. januar er der mulighed for at bidrage med input til det nye center. Her holder Holbæk Kommune i samarbejde med Tølløse Lokalforum en åben workshop for alle interesserede.

"Vi vil gerne have, at det nye plejecenter bliver et aktiv for Tølløse by. Derfor søger vi også dialogen med folk fra lokalområdet for at finde ud af, hvordan de kan drage nytte af det nye plejecenter, og hvordan centret kan nyde godt af aktiviteterne i byen. Vi håber, der vil dukke mange op og give deres besyv med på workshoppen", siger Karen Schur, der er sundheds- og ældrechef i Holbæk Kommune.

Workshoppen skal resultere i en række konkrete input og bringe lokale ideer på banen. Måske kan strikkeklubben benytte lokaler på centret. Måske har besøgsvennerne eller andre frivillige forslag, som kan gøre deres frivillige indsats nemmere. Eller måske er der nogen, der kan benytte foyeren til kunstudstillinger.

Alle ideer er velkomne og kommunen tager dem med i det videre arbejde med at lave udbuddet. Planen er nemlig at opføre og drive plejecentret i samarbejde med en privat samarbejdspartner i et såkaldt Offentligt-Privat Partnerskab (OPP).

På aftenen får deltagerne en introduktion til det nye center før diskussionen om, hvordan centret bliver en integreret del af byen, fortsætter i mindre grupper.

Åben workshop

Dato: Den 22. januar 2014

Tid: 18:00 til 20:30

Sted: Aktivitetshuset, Nytorv 14, 4340 Tølløse.

Tilmelding: Du kan melde dig til workshoppen frem til den 22. januar hos Kasper Enevoldsen på kasha@holb.dk eller på telefon 72 36 75 31.Feedback

Sidst opdateret

06.10.2015

Ansvarlig redaktør

Webmaster