Bliv digital og vind en iPad

PRESSEMEDDELELSE | Du kan stadig nå at oprette en digital postkasse og dermed være med i Holbæk Kommunes konkurrence om tre iPads.
21.01.2014

Holbæk Kommune har de sidste to måneder deltaget i en konkurrence med andre kommuner om at få flest muligt til at oprette en digital postkasse.

Baggrunden for konkurrencen er Folketingets beslutning om, at alle borgere fra den 1. november 2014 skal have en digital postkasse, så de kan kommunikere hurtigere og papirløst med de offentlige myndigheder.

Kommunen har blandt flere tiltag udloddet tre iPads for at sætte ekstra skub i oprettelserne.

"Jeg håber, at muligheden for at vinde en iPad vil sikre os et godt udgangspunkt for arbejdet med at få alle oprettet, inden deadline i november", siger borgmester Søren Kjærsgaard med henvisning til den nationale skæringsdato, hvor alle borgere skal have en digital postkasse.

Jeg håber på en stærk slutspurt inden den 25. januar

Konkurrencen om iPads nærmer sig sin afslutning, men man kan stadig nå det. Det eneste man skal gøre er at oprette en digital postkasse og sende en besked til kommunen inden den 25. januar. Du kan læse mere om konkurrencen her:

www.holbaek.dk/vind-ipad

I den landsdækkende konkurrence ligger Holbæk Kommune lige nu nummer ti i bestræbelserne på at få flest muligt til at oprette en digital postkasse i konkurrenceperioden.

Knap så godt ser det ud, hvis man kigger på det samlede antal digitale postkasser i kommunen. Her er Holbæk Kommune lige nu nummer 24.

"Heldigvis har vi lidt tid endnu. Jeg håber på en stærk slutspurt inden den 25. januar. Udover at få styr på posten længe inden november, vinder man måske også en dejlig iPad til familien", slutter borgmesteren.

Vinder kommunen den nationale konkurrence, trækker arrangørerne i Digitaliseringsstyrelsen lod om en række lækre præmier blandt de borgere, der har en digital postkasse.

Holbæk Kommune vil på forskellig vis sætte fokus på den digitale postkasse gennem hele 2014.Feedback

Sidst opdateret

08.10.2015

Ansvarlig redaktør

Webmaster