Ny sæson af Nemt på nettet

Fra den 25. august kan du tilmelde dig efterårssæsonens Nemt på nettet. Det er gratis og som noget nyt også for de helt unge.
30.07.2015

BorgerCenter og biblioteket er i september klar med sidste sæson gratis it-kurser under Holbæk Kommunes projekt 'Nemt på Nettet'.

Du kan blive bedre til at bruge internettet eller til at betjene dig selv digitalt, når det gælder information og kommunikation med det offentlige.

Vi tilbyder kurser både for helt nye i den digitale verden og til mere øvede, der har kendskab til computer, iPad og android tablet. Kurserne foregår på Holbæk Bibliotek.

Der er i denne sæson også tilbud målrettet unge, som kan blive klogere på, hvordan man bruger de offentlige selvbetjeningsløsninger, som er aktuelle når man er ung.

Se kursuskatalog specielt for unge

I de åbne IT-caféer er der mulighed for individuel hjælp og vejledning til computer, tablet, internet og digital selvbetjening.

Efterårets kursussæson løber fra september-december. Herudover er der den åbne It-café, der ikke kræver tilmelding.

Fra august kan du hente efterårets kursuskatalog i BorgerCenter, på kommunens biblioteker eller kommunens administration i Kanalstræde. Du kan også se kataloget her.

Se kursuskatalog for Nemt på nettet efterår 2015

Tilmelding

Tilmelding kan ske fra tirsdag d. 25. august 2015. Henvend dig i BorgerCenter eller på kommunens biblioteker.

Du kan også ringe på tlf. nr. 72 36 36 06 eller 72 36 36 36 eller tilmelde dig via e-mail: aneoh@holb.dk. Husk at oplyse dit navn, tlf.nr. og hvilke(t) kurser du gerne vil tilmeldes.

Tilmelding sker efter først til mølle-princippet.

Åbne tilbud (kræver ikke tilmelding)

Se oversigt over digitale postcaféer og it-caféerFeedback

Sidst opdateret

17.11.2015

Ansvarlig redaktør

Sanne Christiansen