Borgerservice og Biblioteket på farten..

16.09.2015

Borgerservice og Biblioteket deltager idag i SchoolsOnTheRun, som er en kombineret motions- og uddannelsesdag for alle 7.-10. klasses elever + ungdomsuddannelserne i Holbæk kommune.

Skolen er i bevægelse - det samme er Borgerservice og Biblioteket.

Motionseventen SchoolsOnTheRun løber af staben i dag onsdag d. 16. september 2015. Her forventes at deltage ca. 2.900 elever fra 7.-10. klasse og ungdomsuddannelserne i Holbæk kommune. Udover at deltage i forskellige idrætsaktiviteter vil eleverne også kunne møde deres måske kommende uddannelsessted.

En så stor mulighed for at møde vores unge borgere og lærerrepræsentanter fra både folkeskolerne og ungdomsuddannelserne griber vi med kyshånd. Nem-id og digital post er ikke det mest sexede tilbud at komme ud med, så vi vil virkelig gøre os umage.

Ved vores bod ved Stadionhallen, kan de unge

Høre om hvad de kan bruge nem-id tilHvordan de får nem-idHvad digital post er - og hvad der vil komme i deres postkassevinde en tur i  biffen, ved at deltage i vores konkurrence

Vores kollegaer på skolerne og uddannelsesstederne

Høre om alt det de unge kan høre omHøre om vores tilbud til dem om at komme ud med individuelle oplæg om Nem-id, Digital post, Selvbetjening til lige præcis deres ungeFeedback

Sidst opdateret

17.11.2015

Ansvarlig redaktør

Sanne Christiansen