Julehjælp til børnefamilier

PRESSEMEDDELELSE Julen varer længe, koster mange penge. Det ved særligt de økonomisk trængte børnefamilier, og derfor uddeler Julekomitéen af 1922 igen i år julehjælp
04.11.2015

I Holbæk Kommune yder Julekomitéen af 1922 igen i år julehjælp til økonomisk trængte børnefamilier i hele Holbæk Kommune.

Pengene bliver doneret af lokale virksomheder, organisationer og private, og formand for komitéen, borgmester Søren Kjærsgaard, opfordrer til at give et bidrag:

”Det er en flot tradition, at mange bidrager til at gøre julen lidt sødere for de familier, der har svært ved at få pengene til at række. Hvis man privat eller i sin virksomhed har lidt økonomisk overskud, så håber jeg, at man vil være med til at gøre julen til en varm og dejlig fest for alle”, siger han.

Flere søger julehjælp

År for år har stadig flere familier søgt om julehjælp, og sidste år fik 153 familier i Holbæk Kommune støtte fra Julekomitéen af 1922. Beløbet til den enkelte familie reguleres efter antallet af børn.
Økonomisk trængte familier kan søge om julehjælpen her via Holbæk Kommunes hjemmeside.

Alle beløb er velkomne

Ønsker man at bidrage til julehjælpen i Holbæk Kommune, kan et valgfrit beløb overføres til julekomitéens kasserer Gurli Secher Jensen på konto 0520 452380 i Sparekassen Sjælland, Holbæk. Bidraget er fradragsberettiget for virksomheder.Feedback

Sidst opdateret

04.11.2015

Ansvarlig redaktør

Vivi Guldhammer