Udviklingshæmmede på de skrå brædder

Udviklingshæmmede fra Odsherred, Kalundborg og Holbæk kommuner er klar til at indtage teaterscener i de tre kommuner, når de optræder i den professionelle forestilling ”Et drømmespind” sidst i maj og i starten af juni 2014.
14.05.2014

"Et drømmespind" er et professionelt opsat stykke, hvor udviklingshæmmede indtager scenen som skuespillere. Teaterforestilling bliver produceret i et samarbejde mellem Odsherred, Kalundborg og Holbæk kommune samt Holbæk Teater, Fairplay Teater, Odsherred Teater og Glad teater.

Den 28. maj går det løs

Arbejdet med stykket "Et drømmespind" blev allerede skudt i gang i september 2013, og nu nærmer premieren sig hastigt, når tæppet går fra til premieren onsdag den 28. maj.

Et teaterstykke mellem virkelighed og fantasi

Teaterstykket "Et drømmespind" indtræder mellem vågen tilstand og søvn. Vi møder mærkelige og interessante mennesker med deres egen vanvittige idé i verden under bevidstheden.

"Vi opdager, at vores tårer har alvorlige konsekvenser, og at vi ikke kan forlade denne verden af fantasi, uden at lære lidt mere om os selv, noget, der kan have været skjult i mange år. Når vi har nået vores laveste punkt, viser Frodige Frøkner sig at helbrede vores sår og underviser menneskeligheden i at elske igen. Vores vej tilbage til overfladen hæmmes af en mystisk Kat og hans assistent, de har også deres hemmeligheder."Feedback

Sidst opdateret

06.10.2015

Ansvarlig redaktør

Webmaster