Alle anbefalinger i hus

Anbefalingerne fra de fire omstillingsgrupper under Holbæk i Fællesskab er nu givet videre til byrådet.
12.06.2014

Som led i en helt ny proces har fire omstillingsgrupper under navnet Holbæk i Fællesskab hele foråret arbejdet med spørgsmålet: Hvordan får vi mere velfærd for færre penge i Holbæk Kommune?

Grupperne, som består af almindelige borgere, medarbejdere, virksomheder, organisationer, foreninger og politikere, har nu afleveret resultaterne i form af en række anbefalinger til byrådet.

Se alle gruppernes slutdokumenter og video af deres aflevering her

Anbefalingerne og de mange gode ideer indgår nu i byrådets arbejde med at lægge budgettet for de kommende år. Her er udfordringen, at der skal findes 200 millioner kroner fra 2015 til 2018 for at fastholde balancen i kommunens økonomi. Den opgave skulle gerne være gjort lettere med omstillingsgruppernes anbefalinger.

Omstillingsgrupperne er dog langt fra færdige. Blandt andet er de inviteret med til budgetcamp med politikerne i sensommeren.
Heller ikke Holbæk i Fællesskab er et overstået kapitel. Forårets proces var blot et første skridt hen i mod en omstilling af Holbæk Kommune, hvor det brede samarbejde om løsningen af fremtidens udfordringer spiller en langt større rolle.Feedback

Sidst opdateret

06.10.2015

Ansvarlig redaktør

Webmaster