Anbefalinger til byrådet

Det var store afleveringsdag tirsdag den 3. juni i Kuben. Her afleverede de fire omstillingsgrupper under Holbæk i Fællesskab resultatet af tre måneders hårdt arbejde med gode ideer, debat og dialog.
06.06.2014

Der var fuldt hus på seminariet i Holbæk, da fire omstillingsgrupper tirsdag aften afleverede deres anbefalingerne til byrådet.

Forud for aftenen var gået knap tre måneders intensivt og hårdt arbejde, hvor borgere, virksomheder, organisationer, medarbejdere og politikere under navnet Holbæk i Fællesskab fandt frem til de gode ideer, der kan omstille kommunen til fremtiden.

Udgangspunktet var det samme uanset om det handlede om de ældre, de unge eller dem midt imellem: Hvordan kan vi få mere trivsel, velfærd og resultater for færre penge.

Tirsdag fik byrådet så gennemgået resultaterne af den spændende proces. Nedenfor kan du se videoer fra hver omstillingsgruppes aflevering til byrådet.

Video Uddannelse til alle unge

Video Læring og trivsel hos børn og unge

Video Aktiv hele livet

Video Alle kan bidrage på arbejdsmarkedet

Grupperne afleverer de kommende dage også deres anbefalinger på skrift. De vil naturligvis også blive præsenteret her på siden.Feedback

Sidst opdateret

06.10.2015

Ansvarlig redaktør

Webmaster