Sammen om vækst

PRESSEMEDDELELSE | Holbæk Kommunes nye Vækstudvalg er en integreret del af omstillingsprojektet Holbæk i Fællesskab. Formanden lover at følge det tæt.
19.03.2014

Den 12. marts godkendte byrådet endeligt Holbæk i Fællesskab – et stort anlagt projekt, hvor borgere, virksomheder, foreninger og frivillige er med til at omstille kommunen til fremtiden.

Formanden for en anden nyskabelse; nemlig kommunens Vækstudvalg, mener udvalgets arbejde med vækst skal skabe forudsætningerne for fremtidens nye velfærd.

"Holbæk i Fællesskab handler om at levere velfærden på nye og smartere måder, så vi får mere for mindre. Men en stor del af omstillingen til den nye virkelighed handler også om vækst. Jeg mener, at vores fælles bestræbelser vil sikre, at Holbæk Kommune også er god kommune at bo i om ti og femten år," siger Kurt Næsted, der er formand for Vækstudvalget.

Vækstudvalget er et såkaldt projektudvalg. Det betyder, at det har friere rammer til at arbejde sammen med både eksterne og interne partnere.

"Den inddragende arbejdsform i Holbæk i Fællesskab ligner meget den, vi kommer til at bedrive i Vækstudvalget. I virkeligheden handler omstillingen – uanset om man ser på vækst eller på det at være kommune generelt – i høj grad om at arbejde sammen på tværs og finde nye løsninger med mange flere end tidligere," siger Kurt Næsted.

Formanden var selv tilstede ved det første møde i de fire centrale omstillingsgrupper i Holbæk i Fælleskab, der fandt sted den 13. marts.

"Der kom rigtig mange gode ideer på bordet – også mange, der på den ene eller den anden måde handler om vækst. Derfor har jeg også tænkt mig at tildele mig selv en observatør-status, så vi ikke går glip af noget i forhold til vores arbejde", slutter Kurt Næsted.Feedback

Sidst opdateret

06.10.2015

Ansvarlig redaktør

Webmaster