Vækst og velfærd

PRESSEMEDDELELSE | Holbæk Kommunes nye Projektudvalg for Vækst skal skabe grundlaget for fremtidens velfærd.
23.01.2014

Det er ikke nogen lille opgave: Skab vækst, så der er råd til velfærd i fremtiden.

Ikke desto mindre er det opgaven for Holbæk Kommunes spritnye Projektudvalg for Vækst. Det blev slået fast, da byrådet godkendte de overordnede målsætninger for udvalgets arbejde.

Jeg tror hele udvalget går til opgaven med ydmyghed men også med en stor lyst til at skabe resultater.

Kurt Næsted er formand for udvalget. Han siger om opgaven:

"Jeg tror hele udvalget går til opgaven med ydmyghed men også med en stor lyst til at skabe resultater. Hvis der skal være råd til velfærd i fremtiden, er det simpelthen nødvendigt at tiltrække nye borgere, at arbejde for vækst og jobs i vores erhvervsliv og sikre at vores unge får en uddannelse", siger formanden.

Det arbejde tager udvalget nu fat på med et tætpakket 2014. Planen er nemlig at barsle med en eventstrategi allerede i foråret og med en større vækstpolitik ved udgangen af året.

"Vi starter med eventstrategien, fordi oplevelser og kultur er med til at skabe en attraktiv kommune. Vi har haft stor succes med en række events og kulturbegivenheder i de seneste år. Nu er vores opgave at samle erfaringerne og gøre dem til en sammenhængende professionel indsats i de kommende år", siger Kurt Næsted.

Eventstrategien følges op af en decideret vækstpolitik med tilhørende udviklingsmål og initiativer.

"Nu skal vi jo først i gang med arbejdet, men vi er ambitiøse på kommunens vegne. Derfor kommer vi også til at arbejde på flere fronter for at opnå den nødvendige vækst: Det kommer blandt andet til at handle om erhverv, uddannelse, branding og tilflytning," siger Kurt Næsted og slutter:

"Vi er et projektudvalg. Det betyder, at vi kan gå nye veje, arbejde sammen på tværs og i det hele taget prøve nogle ting af. Derfor kommer vi også til i meget høj grad at byde borgerne, virksomhederne og vores egne medarbejdere op til dans".Feedback

Sidst opdateret

06.10.2015

Ansvarlig redaktør

Webmaster