logo Til holbaek.dk

Gastronomi for mænd

Kurset starter med gennemgamg af teknikker oggrundtilberedning med gode råvare, samt værdien af godt værktøj. Her en prøvemed gode og dårlige knive, så man forstår meningen med godt værktøj

Der ud over vil det være overvejende grundfremstilling af mest mulig selv,alt efter hvad der kan lade sig gøre med hensyn tiltid og køkkenfacilitete Det vil være en blanding af gastronomisk hverdagsmad samt mere gæstepræget retter, med forretter og desserter, bagværk m.m. Udgifter til råvarer må påregnes Bjarne Nielsen er uddannet kok i 1966 på Resturant Josty i Fredriksberghave efter endt læretid kok i resturant Bjørnekælderen ved Aveny teater på Fredriksberg. har bl.a. også arbejdet som kok på den Danske Ambasade i Stokholm, på hotel Strandparken i Holbæk og 18 år som køkkenchef på Gastromernes kursusejendom i Rørvig kurset starter igen januar 2016. Hold 13635-1. Mødested: Svinninge Skole, Svinninge



Information

Tidspunkt
d. 12-01. til d. 6-04 7 kursusdage kl. 18.30

Pris
900 kr

Arrangør
Sted
Karen Jensen, Joselbjergvej Fårevejle
Fårevejle 4540

Køb/bestil billet her
Se på KultuNaut.dk