logo Til holbaek.dk

Booking af lokaler

Folkeoplysende foreninger kan vederlagsfrit låne lokaler i Holbæk Kommune. Lokalebooking af idrætshaller og gymnastiksale i Holbæk Kommune skal ske elektronisk via bookingsystemet Conventus.

- Ansøgte lokaler for 2016 - 2017 (pdf)

- Forslag til fordeling af lokaler for 2016 - 2017 (pdf)

 

Oversigt over bookingskalenderne i kommunale lokaler:

 

Alle foreninger, der benytter idrætshaller og de nævnte lokaler, skal anvende et log-in til lokalebookingssystemet. Hvis der er problemer med log-in kan Kultur- og Fritidssekretariatet kontaktes.

Der er fortsat mange kommunale lokaler, der ikke er på det elektroniske bookingsystem. Foreninger og aftenskoler der anvender kommunale lokaler der ikke er på den elektroniske oversigt, skal søges hos den enkelte lokaleudbyder. For eksempel skal ansøgning om et faglokale eller gymnastiksal på en skole sendes til den pågældende skole.

Ansøgningsskema til lokaler der ikke er oprettet i ConventusFeedback

Sidst opdateret

24.06.2016

Ansvarlig redaktør

Hans Henrik Nielsen

Kontakt idræts- og foreningskonsulent

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte idræts- og foreningskonsulent Jens Albagaard på 72 36 99 53 eller e-mail jensa@holb.dk

Vejledninger til ansøgning og booking

Ansøgningfrist

 

Ansøgningsfristen for lån af kommunale lokaler og idrætshaller, for en vintersæson i perioden for august til maj, er d. 1. april.

 

Ved ansøgning udenfor sæson skal dette meddeles Kultur- og Fritidssekretariatet enten pr. mail kulturogfritid@holb.dk eller telefonisk på 72 36 74 56