Spring til indhold

Aktiviteter og samvær

Holbæk Kommunes Aktive Centre er åbne lokale centre, hvor fællesskab, livskvalitet og aktivitet er omdrejningspunktet.

Målgruppen for de Aktive Centre er seniorer +60, samt førtidspensionister, der har lyst til at deltage i de forskellige aktiviteter som bruger eller måske som frivillig. Eller som har lyst til at indgå i uformelt hyggeligt samvær med andre.

Aktiviteterne på de Aktive Centre arrangeres primært af frivillige og foreninger. Der vil løbende være forskellige arrangementer med et særligt emme, eksempelvis sundhedscaféer.

Der er ingen tilmelding til de Aktive Centre, og du skal selv sørge for transport.

Der er mulighed for at købe mad i caféerne på nogle af centrene.

Se hvilke caféer, der tilbyder mad her

Læs mere om Aktivt Ældreliv

Aktivitetsvejledere

Aktivitetsvejlederne i Holbæk Kommune er Jean Nielsen og Christa Dreyer. De sikrer, at du kommer godt i gang.

Jean Nielsen er uddannet social- og sundhedshjælper, og Christa Dreyer er uddannet social- og sundhedsassistent.

Deres rolle er, i tæt samarbejde med de frivillige brugere af de aktive centre, samt brugerrådene på de aktive centre er at støtte op om igangværende aktiviteter, samt hjælpe med opstart af nye aktiviteter sammen med de frivillige. Aktiviteter der lige nu er sat gang er blandt andet gymnastik, strikkecafe og bowls

Stort set alt, hvad du har lyst til at lave i de aktive centre, er muligt. Så går du og har lyst til at deltage i en aktivitet eller starte en aktivitet op, så kontakt Jean Nielsen eller Christa Dreyer.

Det Aktive Center Stenhusbakken

Stenhusbakkens Aktive Center er smukt beliggende med sø og skov. Centret ligger i forbindelse med Plejehotellet, ældreboliger, sygeplejeklinik og cafe. Der er busforbindelse, gode adgangsforhold og handicapvenligt.

Elisabethcentret

Elisabethcentret ligger centralt i Holbæk by i smukke omgivelser med en stor frugthave. Centret som er handicapvenligt og tæt på offentligt trafik, ligger sammen med ældreboliger, café, sundhedscenter og sygeplejeklinik.

Det aktive center Lersø

Et aktivt center der byder på mange aktiviteter. Beliggende tæt ved ældreboliger i Lersøparken i Vipperød. Tæt på offentlig transport. Handicapvenligt.

Det Aktive Center Elnebjergcentret

Elnebjergcentet er et åbent lokalt center med mange forskellige aktivitetstilbud til alle seniorer i kommunen. Centret ligger ikke så langt fra færgen og lige ved siden af den lokale Brugs.

Det aktive center Mårsø

Det aktive center Mårsø, ligger lige uden for Holbæk by, i dejlige omgivelser. Her kan du deltage i forskellige aktiviteter og opleve hyggeligt samvær med andre.

Det aktive center Rosenvænget

Det aktive center Rosenvænget, ligger i det tidligere plejecenter. Her kan du deltage i forskellige aktiviteter og opleve hyggeligt samvær med andre.

Det aktive center Byparken

Det aktive center Byparken, ligger i Svinninge, lige uden for Holbæk by. Her kan du deltage i forskellige aktiviteter og opleve hyggeligt samvær med andre.

Det Aktive Center Elmelunden

Elmelunden beliggende i Jyderup by, sammenhængende med cafe og ældreboliger. Centret ligger få minutters gang fra stationen, gode adgangsforhold og handicapvenligt.

Det aktive center Tuse

Det aktive center Tuse, ligger lige uden for Holbæk by, i dejlige omgivelser. Her kan du deltage i forskellige aktiviteter og opleve hyggeligt samvær med andre.

Det aktive center Møllevang

Det aktive center Møllevang ligger i skønne omgivelser, tæt ved den lokale Brugs. Gode parkeringsforhold.

Det Aktive Center Åvang

Et åbent lokalt center, der drives af brugerråd og frivillige, med mange forskellige aktivitetstilbud til alle seniorer. Huset indeholder træningslokale, cafe etc.

Det Aktive Center Tølløse

Et stort dejligt lyst og venligt lokalcenter, centralt beliggende i Tølløse, tæt på offentlig transport.

Det aktive center Østergården

Østergården ligger i forbindelse med ældreboligerne, tæt ved den lokale Brugs, med mange forskellige aktivitetstilbud til alle seniorer. Gode parkeringsforhold.


Feedback

Sidst opdateret

18.12.2018

Ansvarlig redaktør

Mette Helmer-Ejlertsen