Spring til indhold

Stenhusbakken, Holbæk

Stenhusbakken er beliggende i Holbæk by tæt på skov. Stenhusbakken består af et-rums boliger med tekøkken, entre og badeværelse med adgang til en lille terrasse direkte fra boligen.

Stenhusbakken har borgere på midlertidigt ophold og borgere i plejeboliger og er delt op i to enheder, kaldet gang 1 og gang 2. På Stenhusbakken er der flere dejlige lukkede gårdhaver, som du er velkommen til at bruge.

På Stenhusbakken findes flere fælles daglig- og spisestuer, hvor du er meget velkommen til at være. Her kan du læse, høre musik, se tv, slappe af og meget mere.

Hverdagen på Stenhusbakken

  • Indflydelse på eget liv
  • Respekt for forskellighed
  • Medmenneskelighed
  • Gode oplevelser hver dag

Vi ønsker med indretning at skabe en hyggelig og hjemlig stemning på Stenhusbakken. Du bestemmer selv, hvornår du står op og går i seng. Vi støtter dig i, at din døgnrytme bevares, og vi gør hvad vi kan, så du kan sove om natten og være vågen om dagen.

I fællesskab med dig arbejder vi for, at du kan klare flest mulige gøremål i dagligdagen. På den måde holder vi dine funktioner og færdigheder ved lige, og vi kan skabe aktiviteter, der giver god mening for dig.

Når du flytter ind

Hvis du har fået en midlertidig plads på Stenhusbakken, vil du blive tilknyttet en kontaktperson, som i samarbejde med dig og eventuelt din familie vil tilrettelægge en plan for dit midlertidige ophold. Det sker med udgangspunkt i din formåen og dine behov for et midlertidigt ophold.

Hvis du er blevet tildelt en bolig, anbefaler vi, at din bolig bliver indrettet med møbler og personlige genstande, som har betydning for dig. Vi anbefaler også en god hvilestol, billeder på væggene og siddepladser til gæster. Du vil også her blive tilknyttet en kontaktperson, som i samarbejde med dig og eventuelt din familie vil tilrettelægge en plan for din plejebolig med udgangspunkt i din formåen og dine behov.

Aktiviteter

Der planlægges forskellige arrangementer og aktiviteter i det Aktive Center, som du og din familie er velkommen til at deltage i. På nogle af arrangementer kan der være egenbetaling.

Der arrangeres også forskellige fælles rehabiliterende aktiviteter med fokus på træning og samvær med andre.

Hvis du ønsker, at vide mere om Stenhusbakken i Holbæk, kan du læse om det på plejehjemsportalen, klik på linket i højre side.

Kontakt

Stenhusbakken finder du på Stenhusvej 21, 4300 Holbæk.

Telefonnummer: 72 36 30 41

 

 Feedback

Sidst opdateret

05.03.2021

Ansvarlig redaktør

Christian Fonnesbech-Aagaard

Link til plejehjemsoversigten

Tilsynsrapporter