Boliger

Vi har et bredt udvalg af ældre- og plejeboliger, som er fordelt over hele kommunen.

Hvordan får du en ældre- eller plejebolig?

Hvis du ønsker at få en ældre- eller plejebolig, skal du kontakte visitationen hos os. Du kan se kontaktoplysninger i boksen på denne side.

 

Kommunens boliger

Hvis du allerede bor i en ældre- eller plejebolig, som vi ejer, og har du spørgsmål om for eksempel indflytning eller udflytning, skal du kontakte os. 

Har du spørgsmål, der handler om boligpriser, skal du kontakte Boligkontoret. Du kan ringe på 72 36 25 06 eller sende en mail til boligkontoret@holb.dk.

 

Boligselskabernes ældreboliger

Almene boligselskaber har også ældreboliger. Vi har hos kommunen anvisningsret til disse boliger. Hvis du derfor bor i en ældrebolig, der er ejet af et alment boligselskab, og har du spørgsmål om eksempelvis indflytning og udflytning, skal du kontakte dit eget boligselskab.

 

Du kan her på siden se og læse om boligerne. Du kan også læse mere i kvalitetsstandard for personlig pleje og praktisk hjælp.Ældreboliger

Disse ældreboliger er placeret forskellige steder i kommunen. Hvis du er interesseret i dem, skal du kontakte visitationen hos os i kommunen.

Plejehotel på Stenhusvej

Plejehotellet har 24 etværelses boliger med terrasse. Her bor borgere, som har brug for ekstra hjælp til en normal hverdag. Vi har også beboere, der får terminalpleje.

Plejebolig

Plejeboligerne ligger i et plejecenter, og der er tilknyttet døgnpleje.

Ledige ældreboliger

Holbæk Kommune har nogle ledige ældreboliger, som du kan søge, hvis du bor i kommunen, eller du er visiteret til en ældrebolig i egen kommune.


Feedback

Sidst opdateret

16.11.2017

Ansvarlig redaktør

Anette Trier

Kontakt visitationen

Visitation
Kanalstræde 2
4300 Holbæk
Tlf. 72 36 36 36


Telefontid kl. 08.30-10.00
E-mail: visitation@holb.dk

Åbningstider

Mandag-onsdag kl. 10.00-13.00

Torsdag kl. 10.00-17.30

Fredag kl. 10.00-13.00

Velfærdsteknologi

Vi arbejder med velfærdsteknologi, der kan være med til at sikre en god service. Teknologien kan hjælpe borgere med at bevare kontrollen over deres hverdag. Samtidig vil der være mere tid til omsorg og nærvær. 

Robotstøvsugere og elektroniske kæledyr er en del af hverdagen nu, og vi afprøver blandt andet vasketoiletter, lysbehandling og videosamtaler.