Spring til indhold

Plejehotel på Stenhusvej

Plejehotellet har 24 etværelses boliger med terrasse. Her bor borgere, som har brug for ekstra hjælp til en normal hverdag. Vi har også beboere, der får terminalpleje.

Information

  • Plejehotellet har 24 etværelses boliger
  • Der er entre, badeværelse og tekøkken
  • Fra din bolig kan du gå direkte ud til en lille terrasse, hvor du kan nyde solstråler og frisk luft
  • Der er en fælles daglig- og spisestue, hvor du er meget velkommen. Her kan du for eksempel læse, høre musik, se tv og slappe af

 

Vores værdier

  • Indflydelse på eget liv
  • Respekt for forskellighed
  • Medmenneskelighed
  • Gode oplevelser hver dag

 

Vi ønsker med indretningen at skabe en hyggelig og hjemlig stemning på Plejehotellet. Du bestemmer selv, hvornår du står op og går i seng. Vi støtter dig i, at din døgnrytme bevares, og vi gør hvad vi kan, så du kan sove om natten og være vågen om dagen.

I fællesskab med dig arbejder vi for, at du kan klare flest mulige gøremål. På den måde holdes dine funktioner ved lige, og vi kan skabe aktiviteter, der giver god mening for dig.

 

Når du flytter ind

Når du starter dit midlertidige ophold, får du tilknyttet to kontaktpersoner. De vil i samarbejde med dig, og eventuelt din familie, lave en plan for din pleje.

Du kan omadressere din post og avis midlertidigt til Plejehotellet påført dit værelsesnummer. Vi holder desuden Nordvestnyt på Plejehotellet.

 

Måltider

Morgenmad, frokost og mellemmåltider tilberedes i fælleskøkkenet på Plejehotellet. Den varme mad leveres fra produktionskøkkenet, og så laver vi det helt færdigt på Plejehotellet. Det varme måltid serveres om aftenen.

Det er muligt for pårørende at spise med til aften mod betaling – er du interesseret, kan du spørge medarbejderne på Plejehotellet.

 

Kontakt Plejehotellet

Plejehotellet kan kontaktes hele døgnet på:

Telefon: 72 36 30 41

Læs eventuelt mere i kvalitetsstandard for personlig pleje og praktisk hjælp.

 

 

 

 Feedback

Sidst opdateret

08.03.2018

Ansvarlig redaktør

Mette Frantzen