Spring til indhold

Dagcentre

Du har mulighed for at få et ophold på et dagcenter. Det kan lade sig gøre, hvis du af psykiske eller sociale grunde ikke kan lave hverdagsaktiviteter eller have et netværk, der opfylder dine behov.

 

Hvem kan få et ophold?

Du skal kontakte Visitationen i kommunen, hvis du er interesseret i at få ophold på dagcentre. Du kan få 1-3 ophold om ugen, som enten er hele eller halve dage. Du kan få dagophold på et center, hvis:

  • du har svær fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, og du og din samlever har brug for hjælp og støtte til at klare hverdagen sammen
  • du har svær fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse eller sociale udfordringer, der betyder, at du har brug for hjælp og støtte til at klare hverdagen alene 

 

Aktiviteter

På dagcentrene lægges vægt på muligheden for deltagelse i forskellige aktiviteter i samvær med andre. Det kan eksempelvis være:

  • Læsegrupper
  • Motion og bevægelse
  • Musik og sang
  • Spilaktiviteter
  • Håndarbejde

 

Der er brugerråd i dagcentrene. Brugerrådene planlægger løbende aktiviteter, som du kan deltage i. Du kan se info i opslag hos det enkelte center.

 

Se kvalitetsstandard for personlig pleje og praktisk hjælp

 

Dagcentre

Dagcenter Byparken, Svinninge

I Byparken har vi fokus på både motion, socialt samvær og hvile. Der er mulighed for at få et midlertidigt dagophold, ligesom du kan blive flyttet i lift.

Dagcenter Rosenvænget, Mørkøv

Hos os i Rosenvænget kan du både dyrke motion og nyde socialt samvær. Der er desuden mulighed for dagophold.

Dagcenter Samsøvej 43, Holbæk

Hos os er der motion, socialt samvær og ophold i sansehave. Der er mulighed for midlertidigt dagophold.


Feedback

Sidst opdateret

05.03.2018

Ansvarlig redaktør

Mette Frantzen

Velfærdsteknologi

Vi arbejder med velfærdsteknologi, der kan være med til at sikre en god service. Teknologien kan hjælpe borgere med at bevare kontrollen over deres hverdag. Samtidig vil der være mere tid til omsorg og nærvær. 

Robotstøvsugere og elektroniske kæledyr er en del af hverdagen nu, og vi afprøver blandt andet vasketoiletter, lysbehandling og videosamtaler.