Plejecenter Elmelunden

Det nye plejecentret Elmelunden er indrettet med 70 boliger fordelt på 5 boenheder med 14 boliger placeret omkring et samler fælles område hver bolig har eget bad, toilet, tekøkken,

Plejecenteret er placeret i naturskønne omgivelser og indeholder 70 boliger fordelt på 5 boenheder med hver 14 boliger placeret omkring et samlende fællesområde med en central atriumgård. Der er adgang til atriumgården i stueplan og til balkon på 1. sal. Derudover er der på 1. sal også adgang til tagterrasse.

Udearealerne bliver indrettet med et stiforløb rundt i haveanlægget, hvor beboerne kan få sanseoplevelser i bærhave, æblehave, rosenhave og forbi trægrupper af blomstrende træer samt med stauder og græsser. Centralt kommer der til at være en stor sanse- og træningshave.

Fleksible boliger

Den enkelte bolig indeholder et opholdsrum, som er adskilt fra soveværelset med en let ledvæg. Væggen kan via en loftskinne deles, stå stue og soveværelse kan fungere som et sammenhængende rum.

Hver lejlighed er indrettet med en køkkenniche.

Plejecentret er indrettet og egnet til borgere, hvor hovedvægten af borgerne er ude af stand til at overkomme og tage initiativer i hverdagen. Ofte er borgerne meget præget af deres kroniske lidelser, herunder demenstilstande og eller svær alderssvækkelse.

Elmelunden er beliggende på Lunderosevej 5 i Jyderup.

Du kan kontakte plejecentret ved at ringe på telefonnumMer:  72362686

 

Hvem kan få boligstøtte?

Boligstøtte er et tilskud til huslejen. Du kan søge boligstøtte, hvis du bor til leje. Er du folke- eller førtidspensionist, kan du også søge boligstøtte til en ejer- eller andelsbolig.

Læs mere om boligstøtte på borger.dk:

Hvor meget kan jeg få i boligstøtte?

Du skal bo i en bolig med eget køkken for at få boligstøtte. Hvor meget du kan få, kommer fx an på:

  • hvad du betaler i husleje
  • hvor stor boligen er
  • hvor mange I bor sammen
  • din/jeres samlede indkomst og formue.

Du kan lave en foreløbig beregning af, om du kan få boligstøtte:

Lån til beboerindskud

Hvis du flytter i en almen bolig, kan du søge om:

Hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål om boligstøtte, kan du få hjælp på borger.dk/boligstoette - her kan du:

  • beregne og søge boligstøtte
  • oplyse om ændringer i din indkomst
  • læse om boligstøtte og få svar på en række spørgsmål.

Du kan også kontakte Udbetaling Danmark:

Film om kontanthjælpsloftet

Får du boligstøtte eller særlig støtte ud over din kontanthjælp, uddannelseshjælp eller integrationsydelse, så kan kontanthjælpsloftet betyde, at du får mindre udbetalt. Her kan du se en kort film om, hvad kontanthjælpsloftet går ud på, og hvad det kan betyde for dig.Feedback

Sidst opdateret

11.09.2017

Ansvarlig redaktør

Mette Frantzen