Plejecenter Samsøvej

Plejecenter Samsøvej er et moderne plejecenter med 75 lejligheder fordelt på tre etager. Selve bygningen har form som et ottetal.

Plejecenter Samsøvej

Plejecenteret består af fem mindre enheder med hver 15 lejligheder. Lejlighederne er alle 75 kvadratmeter og er indrettet med stue og soveværelse, tekøkken og et stort badeværelse.

Lejlighederne er indrettet fleksibelt, så de kan tilpasses den enkelte beboers behov. Ved hjælp af en skydedør kan lejligheden indrettes som to selvstændige rum eller som ét stort rum.

Alle lejligheder er opført med respekt for både privatliv og behovet for at have fællesskab tæt på. Der er plads til både privatliv i egen lejlighed og til at søge hyggen og samværet med de andre beboere i den fælles dagligstue og spisestue.

Fra hver etage er der adgang til store fælles terrasser. Udearealerne er indrettet, så de indbyder til ophold og aktivitet under trygge forhold.

I stueetagen er der dagcenter, hvor husets beboere kan mødes med borgere udefra til forskellige aktiviteter. Det kan være læsning, motion og bevægelse, musik og sang, håndarbejde og sløjd, bagning og mange former for spil i samvær med andre. Der er også arrangementer ude af huset eksempelvis udflugter af forskellig karakter.

Plejecentret er beliggende på Samsøvej 43, i Holbæk. Du kan kontakte plejecentret ved at ringe på telefonnummer 72 36 56 66.Feedback

Sidst opdateret

10.10.2017

Ansvarlig redaktør

Mette Frantzen

Du kan læse mere her på tilbudsportalen