Information til leverandører af mad

Hvis du har en madproducerende virksomhed, kan du blive madleverandør. Ordningen gælder for borgere, der bor i Holbæk Kommune og er godkendt til at modtage madservice. Leverandører til vores borgere skal ikke godkendes på forhånd, men vi vil løbende holde øje med madens kvalitet i forhold til ernæring.

Minimumskravene til dig som leverandør er:

1. at du er momsregistreret
  2. at den tilbudte hovedret skal leve op til standarderne beskrevet i anbefalinger for den danske institutionskost
  3. at du har meddelelsespligt (hvis borgerens behov for hjælp ændrer sig, har du pligt til at fortælle det til os i kommunen)
  4. at du er i stand til at sende faktura til Holbæk Kommune.
  • Faktura sendes elektronisk og månedsvis bagud. Den skal indeholde oplysninger om, hvilke borgere den enkelte faktura vedrører og hvor mange hovedretter, borgeren har modtaget. Dertil skal der være en opdeling på den enkelte faktura i henholdsvis den samlede pris per måltid og prisen for udbringning per borger.

Fritvalgsbeviset er først gyldigt, når fritvalgsbeviset er udfyldt og returneret til Holbæk Kommune på visitation@holb.dk.

23.01.2018

Mette Frantzen