Høreapparat

Du kan læse mere her om hjælp til vedligeholdelse og vejledning til hørerapperat.

Har du brug for nyt hørerapparat. Læs mere her

 

Den Kommunale høreomsorg

Har du behov for hjælp til løbende vedligeholdelse af høreapparaterne, kan man henvende sig til en af kommunens hørevejledere. De er uddannet til at kunne afhjælpe simplere problemer med høreapparaterne, samt eventuelt visitere videre til andre relevante instanser, hvis dagligdagen med høreapparaterne ikke fungere som den skal.

Høreomsorgen er opdelt i en afdeling for Holbæk Midt, en afdeling for Holbæk Øst/Vestlige del og en afdeling på Orø.

Høreomsorgen for Holbæk Øst og Vest betjenes af hørevejleder Bente Grüner. Du er velkommen til at kontakte Bente på telefon 72365338 eller email: begr@holb.dk. Bente har telefontid alle hverdage på nær onsdag fra kl. 10.30  11.00.

Høreomsorgen for Holbæk Midt betjenes af hørevejleder Jette Lidegaard. Du er velkommen til at kontakte Jette på telefon 72365332 eller email: jsli@holb.dk. Jette har telefontid tirsdag og torsdag fra kl. 9.00 - 9.30.

Høreomsorgen for Orø betjenes af Mia Vestergård. Du er velkommen til at kontakte Mia på telefon 72366682 eller email: mv@holb.dk. Mia har telefontid mandag, tirsdag og torsdag fra kl. 11.00 - 12.00.

Hørekonsulenten

Har man mere komplekse behov i forbindelse med sin hørelse f.eks.

  • Undervisning i betjening og vedligeholdelse
  • Behov for udredning i forhold til hjælpemidler
  • Rådgivning og vejledning
  • Justering af høreapparater

Kan man kontakte CSU´s hørekonsulenter mandag til torsdag mellem 9.00 - 11.00 på telefon 58503090.

Her kan stilles afklarende spørgsmål eller man kan bede om en tid hos en hørekonsulent, som finder sted på Amtmandsvej 2, 2 sal, 4300 Holbæk.Feedback

Sidst opdateret

17.01.2017

Ansvarlig redaktør

Mette Frantzen

Tyndslanger og voksfiltre

bestilles ved den enkelte høreapparats fabrikant. Se de papirer du fik udleveret sammen med høreapparatet, for at finde adresse og telefonnummer.