Spring til indhold

Aktiviteter og samvær

Fællesskab, livskvalitet og aktivitet er omdrejningspunktet i vores Aktive Centre. Her kan du både få sved på panden, nørkle med håndarbejde og generelt bare nyde godt samvær med andre.

Aktivitetsvejledere

Aktivitetsvejlederne i Holbæk Kommune er Jean Nielsen og Tina Traborg. De sikrer, at du kommer godt i gang.

Jean Nielsen er uddannet social- og sundhedshjælper.

Tina Traborg er uddannet social- og sundhedsassistent.

Deres rolle er, i tæt samarbejde med de frivillige brugere af de aktive centre, samt brugerrådene på de aktive centre er at støtte op om igangværende aktiviteter, samt hjælpe med opstart af nye aktiviteter sammen med de frivillige. Aktiviteter der lige nu er sat gang er blandt andet gymnastik, strikkecafe og bowls

Stort set alt, hvad du har lyst til at lave i de aktive centre, er muligt. Så går du og har lyst til at deltage i en aktivitet eller starte en aktivitet op, så kontakt Jean Nielsen eller Tina Traborg.

Det Aktive Center Stenhusbakken

Stenhusbakkens Aktive Center er smukt beliggende med sø og skov. Centret ligger i forbindelse med Plejehjemmet, midlertidige boliger, hjemmeplejen, ældreboliger, sygeplejeklinik og cafe. Der er busforbindelse, gode adgangs- og parkeringsforhold og handicapvenligt.

Det Aktive Center Elisabethcentret

Elisabethcentret ligger centralt i Holbæk by i smukke omgivelser med en stor frugthave. Centret som er handicapvenligt og tæt på offentligt trafik, ligger sammen med ældreboliger, café, hjemmepleje og sygeplejeklinik.

Det Aktive Center Lersø

Et aktivt center der byder på mange aktiviteter. Beliggende tæt ved ældreboliger i Lersøparken i Vipperød. Tæt på offentlig transport og handicapvenligt.

Det Aktive Center Elnebjerg

Det Aktive Center Elnebjerg er et åbent lokalt center, som styres af Brugerrådet, med mange forskellige aktivitetstilbud til alle seniorer i kommunen. Centret ligger lige ved siden af forsamlingshuset, ikke så langt fra færgen.

Det Aktive Center Mårsø

Det Aktive Center Mårsø for seniorer. Her kan du deltage i forskellige aktiviteter og opleve hyggeligt samvær med andre.

Det Aktive Center Rosenvænget

Det Aktive Center Rosenvænget for Seniorer. Her kan du deltage i forskellige aktiviteter og opleve hyggeligt samvær med andre.

Det Aktive Center Byparken

Det Aktive Center Byparken for Seniorer ligger i Svinninge. Her kan du deltage i forskellige aktiviteter og opleve hyggeligt samvær med andre.

Det Aktive Center Elmelunden

Elmelunden 1 er beliggende i Jyderup by, sammenhængende med cafe og ældreboliger. Centret ligger få minutters gang fra stationen har gode adgangsforhold og er handicapvenligt.

Det Aktive Center Tuse

Det Aktive Center Tuse for Seniorer ligger lige uden for Holbæk by, i dejlige omgivelser. Her kan du deltage i forskellige aktiviteter og opleve hyggeligt samvær med andre.

Det Aktive Center Merløse

Det Aktive Center Merløse ligger mellem St. Merløse skole og Merløse Fritidscenter. Et åbent lokalt center for seniorer, der drives af et Brugerråd og frivillige, med mange forskellige aktivitetstilbud.

Det Aktive Center Åvang

Et åbent lokalt center, der drives af brugerråd og frivillige, med mange forskellige aktivitetstilbud til alle seniorer. Huset indeholder træningslokale, køkken, stort billardbord etc. Det er handicapvenligt, og der er gode tog- og busforbindelser.

Det Aktive Center A-Huset i Tølløse

Et stort dejligt lyst og venligt lokalcenter, centralt beliggende i Tølløse, tæt på offentlig transport. Toget stopper på Tølløse Station og bussen kører "næsten" forbi.

Det Aktive Center Østergården

Det Aktive Center Østergården for seniorer ligger i Undløse, med mange forskellige aktivitetstilbud.

Aktivitetsvejleder på de Aktive Centre

Præsentation af aktivitetsvejleder på de aktive centre i Holbæk Kommune, samt kontaktinformation til vejlederne.


Feedback

Sidst opdateret

07.03.2023

Ansvarlig redaktør

Mette Helmer-Ejlertsen