Spring til indhold

Åvang, Regstrup

4 ældreboliger og 10 beskyttede boliger.
11.06.2021

Om boligerne

På Åvang i Regstrup finder vi 14 boliger, som alle har eget bad, køkken.

Fire af boligerne, som er almindelige ældreboliger, har to værelser, og er beliggende på 1. sal i hovedbygningen (med elevator). Disse boliger er 81 m² inkl. fællesarealer.

De øvrige 10 boliger, som er beskyttede boliger, ligger i stueplan i en tilknyttet fløj. Disse boliger har et værelse og et areal på 87 m² inkl. fællesarealer.

Boligerne på Åvang er ejet af Holbæk Kommune, som også har anvisningsretten. Det vil sige, at du skal kontakte Visitationen, hvis du vil vide, om du kan få en bolig.

Om området

Ældreboligerne på Åvang ligger midt i Regstrup, hvor du indenfor gåafstand finder alt hvad du har brug for til daglig af både indkøbsmuligheder og dejlige naturområder. Fra Regstrup Station kommer du hurtigt med tog til Holbæk.

Det Aktive Center Åvang, som ligger i samme bebyggelse, finder du spændende aktiviteter og arrangementer for beboerne og områdets ældre. 

Husleje

Huslejen i de fire ældreboliger ligger på ca. 6.300 pr. måned ekskl. forbrug (2022-priser). Husk, at du kan søge om boligstøtte og varmetillæg. 

I de ti beskyttede boliger, bliver huslejen beregnet for hver enkelt beboer. Derfor er det ikke muligt at søge boligstøtte, hvis man bor i beskyttet bolig.

Kontakt

Hvis du bor i en bolig i Åvang, og har spørgsmål til lejeforholdet, husleje eller lignende, kan du kontakte Boligkontoret på tlf. 72 36 25 06 eller boligkontoret@holb.dk.

Hvis du har brug for en vicevært, kan du kontakte Drift og Vedligehold på tlf. 72 36 53 58.Feedback

Sidst opdateret

09.05.2022

Ansvarlig redaktør

Runa Cecilie Lund Sørensen

Kontakt visitationen

Visitation
Kanalstræde 2
4300 Holbæk
Tlf. 72 36 36 36


Visitationen kan kontaktes dagligt mellem kl. 8.00 - 13.00. Der er lukket i weekender og helligdage.
Sikker henvendelse

 

Læs mere om boligstøtte