Spring til indhold

Kalundborgvej, Holbæk

21 ældreboliger i Holbæk by.
07.06.2021

Om boligerne

På Kalundborgvej 41 finder du 21 ældreboliger fordelt på tre etager, men der er elevator i ejendommen, så det er nemt at komme op til sin egen bolig.

Boligerne har eget køkken og bad, samt opholdsrum og soveværelse, og er 66 m². Der er desuden adgang til en hyggelig fælles gårdhave, hvor du det meste af dagen kan nyde solen i selskab med dine naboer eller dine gæster.

På Kalundborgvej må du gerne medbringe et kæledyr, når du flytter ind i ældreboligen, men du må ikke anskaffe dig et nyt.

Boligerne på Kalundborgvej er ejet af Domea, men Holbæk Kommune har anvisningsretten. Det betyder, at du skal kontakte Visitationen, hvis du er interesseret i at få en bolig. 

Om området

Ældreboligerne på Kalundborgvej ligger centralt i Holbæk. Indenfor kort afstand finder du både indkøbsmuligheder, offentlig transport, Holbæk Fjord og den offentlige park Strandparken.

Cirka halvanden kilometer væk ligger Det Aktive Center Stenhusbakken, hvor der afholdes et væld af spændende aktiviteter og arrangementer for de lokale seniorer. I den tilknyttede café er der mulighed for at købe mad alle årets dage.

Husleje

Huslejen ligger på ca. 6.500 pr. måned ekskl. forbrug (2022-priser).

Husk, at du kan søge om boligstøtte og varmetillæg.Feedback

Sidst opdateret

09.05.2022

Ansvarlig redaktør

Runa Cecilie Lund Sørensen

Læs mere om boligstøtte

Kontakt visitationen

Visitation
Kanalstræde 2
4300 Holbæk
Tlf. 72 36 36 36


Visitationen kan kontaktes dagligt mellem kl. 8.00 - 13.00. Der er lukket i weekender og helligdage.
Sikker henvendelse