Spring til indhold

Østrupvejvej og Lilleskovvej, Ugerløse

12 ældreboliger i Ugerløse.
14.06.2021

Om boligerne

På Østrupvej og Lilleskovvej i Ugerløse ligger 12 ældreboliger i ét plan, som alle har eget bad, køkken og terrasse og udhus. Der er gode fællesfaciliteter, herunder have, møntvask og et fælleshus med festlokale og gæsteværelse.

Alle boligerne har to rum og et areal mellem 53 og 65 m² inkl. fællesarealer. Det er tilladt at holde et kæledyr i afdelingen.

Boligerne i Ugerløse er ejet af VAB, men Holbæk Kommune har anvisningsretten. Det betyder, at du skal kontakte Visitationen, hvis du er interesseret i en af ældreboligerne.

Om området

Ældreboligerne ligger i den lille landsby Ugerløse, tæt på indkøb, natur og ikke mindst det lokale friluftsbad. Der er gode busforbindelser fra Ugerløse, så du for eksempel nemt kan komme til Holbæk, hvor du kan nyde byens mange tilbud indenfor indkøb og kultur.

Du kan også tage bussen til Undløse eller Tølløse, hvor du kan deltage i de mange aktiviteter og arrangementer for ældre i Det Aktive Center Østergården eller A-Huset. I Østergården er der desuden café, hvor der er mulighed for at købe mad alle årets dage. 

Husleje

Huslejen ligger mellem 5.000 og 6.100 pr. måned ekskl. forbrug (2022-priser).

Husk, at du kan søge om boligstøtte og varmetillæg. Feedback

Sidst opdateret

09.05.2022

Ansvarlig redaktør

Runa Cecilie Lund Sørensen

Læs mere om boligstøtte

Kontakt visitationen

Visitation
Kanalstræde 2
4300 Holbæk
Tlf. 72 36 36 36


Visitationen kan kontaktes dagligt mellem kl. 8.00 - 13.00. Der er lukket i weekender og helligdage.
Sikker henvendelse