Spring til indhold

Plejecenter Stenhusbakken, Holbæk

På Stenhusbakken i Holbæk ligger 29 plejeboliger. Centret rummer også aflastningsboliger.
07.06.2021

Stenhusbakken har både plejeboliger til permanent ophold og aflastningsboliger til borgere midlertidigt ophold. Boligerne er delt op i to enheder, kaldet gang 1 og gang 2.

På Stenhusbakken findes flere fælles daglig- og spisestuer, hvor du kan nyde samværet med dine naboer. Her kan du læse, høre musik, se tv, slappe af og meget mere. Der er også flere dejlige lukkede gårdhaver, som du er velkommen til at bruge.

Om boligen

Boligerne på Stenhusbakken har alle eget badeværelse, tekøkken, soveværelse og opholdsrum. Desuden findes en lille terrasse ud for hver bolig. Boligerne er på 58 m² inkl. fællesarealer.

Vi anbefaler, at du indretter din bolig med møbler og personlige genstande, som har betydning for dig. Vi anbefaler også en god hvilestol, billeder på væggene og siddepladser til gæster.

Hverdagen på Stenhusbakken

Når du flytter ind på Stenhusbakken, får du tilknyttet en kontaktperson, som sammen med dig og eventuelt din familie, vil lægge en personlig plan for dig, ud fra din formåen og dine behov, så du bevarer din døgnrytme og holder dine funktioner og færdigheder ved lige.

Vi ønsker at skabe en hyggelig og hjemlig stemning på Stenhusbakken, og i Det Aktive Center Stenhusbakken, finder du et bredt udvalg af aktiviteter og arrangementer, som du og andre ældre kan deltage i.

Hvis du ønsker, at vide mere om Stenhusbakken i Holbæk, kan du læse om det på plejehjemsportalen, klik på linket i højre side.

Husleje

Huslejen er ca. 3.600 kr. om måneden ekskl. forbrug, servicepakke mv. (2022-priser).

Husk, at du kan søge om boligstøtte og varmetillæg.

Kontakt

Stenhusbakken ligger på Stenhusvej 21, 4300 Holbæk. Telefonnummer: 72 36 30 41.

Hvis du bor i ældrebolig på Stenhusbakken, og har spørgsmål til din bolig eller lejeforholdet, skal du kontakte Boligkontoret på 72 36 25 06 eller boligkontoret@holb.dk.Feedback

Sidst opdateret

09.05.2022

Ansvarlig redaktør

Runa Cecilie Lund Sørensen

Læs mere på plejehjemsoversigten

Tilsynsrapporter

Læs mere om boligstøtte