Den åbne og anonyme rådgivning

Holbæk kommune tilbyder åben og anonym rådgivning, hvor du altid er velkommen til at henvende dig.

Den åbne og anonyme rådgivning

Børneindsatsen tilbyder åben og anonym familieorienteret rådgivning. Du kan henvende dig ved at sende en mail til boerneindsatsen@holb.dk eller ved at ringe til Børneindsatsen på til. 72 36 30 49 tirsdage i tidsrummet kl. 11-13.

Alle familier kan have udfordringer, der belaster hverdagen og familielivet. Nogle gange kan udfordringerne virke så store, at der er behov for hjælp til at komme videre. Det vil vi gerne forsøge at hjælpe dig/jer med. Derfor tilbyder vi åben og anonym rådgivning til alle børn, unge (til og med afsluttet 9. klasse) og forældre i Holbæk Kommune. Rådgivningen er gratis.


Ring eller skriv, hvis:

  • hverdagen ikke fungerer
  • du føler, du ikke bliver hørt af de voksne
  • det synes at være svært at være forældre
  • I er bekymret for, om jeres barn udvikles og trives godt nok
  • det er svært at tale sammen i familien
  • eller du bare ikke trives

Uanset hvad du finder svært, er du velkommen til at henvende dig i Børneindsatsen. Hvis du ønsker at være med til at finde løsninger, står vi klar til at hjælpe.

Når du sender os en mail, vil du hurtigst muligt og senest indenfor 2 hverdage blive kontaktet på mail eller telefon, afhængig af, hvad du har ønsket. Du vil som hovedregel blive kontaktet af en socialfaglig medarbejder med bred erfaring samt kendskab til kommunen og de lokale muligheder.

Da personalet i Børneindsatsen er tværfagligt sammensat, vil der dog også kunne ydes rådgivning fra andre faggrupper efter en konkret vurdering.

Ferielukning

Den åbne anonyme rådgivning holder ferielukket i følgende perioder:

Sommerferie: Uge 29 & 30

Efterårsferie: Uge 42

Vinterferie: Uge 7

Påskeferie: Uge 13Feedback

Sidst opdateret

15.11.2017

Ansvarlig redaktør

Anders Vestergaard Lundsbjerg