Spring til indhold

Find dagtilbud og skoler

I Holbæk Kommune har vi samlet dagtilbud og skoler i fire geografiske områder. Hvert område består af en række børnehuse, dagpleje samt en hovedskole med tilhørende skoleafdelinger.

Skal dit barn begynde i skole?

Du kan læse om skolestart og afholdelse af informationsmøder på skolerne på siden Læs om skolestart. Du kan også søge flere informationer på skolernes egne hjemmesider, som du finder her på siden.

Som folkeskole er vi tæt på alle. Det er noget af det helt særligt, som folkeskolen kan. Holbæk Kommunes folkeskoler har mange kvaliteter, og dem vil skolerne rigtig gerne vise frem. Klik på videoklippet og oplev "Folkeskolen - tæt på dig".

Frihedsforsøget

Folkeskolerne i Holbæk Kommune er en del af Folketingets frihedsforsøg. 

De næste tre år kan folkeskolerne i Holbæk Kommune blive fritaget fra en række nationale og kommunale regler på området. Målet er at skabe endnu bedre undervisning og trivsel for eleverne.

Frihedsforsøget har i Holbæk Kommune fået navnet Børnenes Skole – Frihed, Faglighed og Fællesskab.

Følge med på www.børnenesskole.dk.

Skal dit barn hjemmeundervises?

Du kan som forælder vælge at undervise dit barn hjemme. Undervisningen skal stå mål med, hvad der almindeligvis kræves i folkeskolen. Ønsker du at hjemmeundervise, skal du give Holbæk Kommune besked om det, inden hjemmeundervisningen påbegyndes. Meddelelsen om hjemmeundervisningen er gældende for ét skoleår ad gangen. Du skal oplyse om, hvilke børn der skal deltage i undervisningen, hvor undervisningen foregår, og hvem der skal undervise børnene.

Når du udfylder skemaet, erklærer du dig som forældre/værge indforstået med, at du har ansvaret for, at den hjemmeunderviste elev får en undervisning, der står mål med folkeskolens undervisning, og at du selv afholder alle udgifter hertil (herunder skolebøger og andre undervisningsmaterialer). Når du har udfyldt orienteringsskemaet og trykker godkend vil Holbæk Kommune automatisk få besked om hjemmeundervisningen.

Orientering af kommune og skole om hjemmeundervisning

I Holbæk Kommune er det distriktsskolen, der fører tilsyn med hjemmeundervisningen. Den tilsynsførende fra skolen vil aflægge besøg på undervisningsstedet som en del af sit tilsyn (jf. Folkeskolelovens § 33 samt Lov om friskoler og private grundskoler, § 34 – § 35). Du modtager en kvittering for meddelelsen om hjemmeundervisning fra distriktsskolen som bl.a. indeholder en indkaldelse til møde på skolen. For yderligere oplysninger om hjemmeundervisning og tilsyn se: Retningslinjer om hjemmeundervisning.
 

Du kan ved at indtaste adressen i højre side under 'Dagtilbud og Skoler' se, hvilken skole dit barn hører til. 

 

Holbæk By

Område Holbæk By dækker Holbæk By og Orø. 

Besøg hjemmesiderne for:

Dagtilbud Holbæk By

Holbæk By Skole

Katrinedal

Område Katrinedal dækker Tuse, Svinninge, Gislinge og Tuse Næs. 

Besøg hjemmesiderne for:

Dagtilbud Katrinedal

Katrinedalskolen

Kildedam

Område Kildedam dækker Vipperød, Ågerup, Tølløse, Store Merløse, Stestrup og Ugerløse. 

Besøg hjemmesiderne for: 

Dagtilbud Kildedam

Kildedamsskolen

Skovvejen

Område Skovvejen dækker Jyderup, Knabstrup, Mørkøv, Nr. Jernløse og Undløse. 

Besøg hjemmesiderne for: 

Dagtilbud Skovvejen

Skovvejens SkoleFeedback

Sidst opdateret

26.04.2021

Ansvarlig redaktør

Katja Frost Jespersen

Dagtilbud og skoler

Holbæk Kommune er inddelt i fire dagtilbuds- og skoleområder.

Åbn kortet via linket og se hvilke dagtilbud og folkeskoler, der ligger i dit område:
Kort med dagtilbud og folkeskoler 

Via linket får du mulighed for at taste din adresse ind øverst og kan derved se, i hvilket skoledistrikt I bor, og hvilken skoleafdeling der ligger nærmest jeres bopæl.

 

De lilla symboler på kortet er børnehuse/ dagpleje, og de blå er skoleafdelinger.