Find dagtilbud og skoler

I Holbæk Kommune har vi samlet dagtilbud og skoler i fire områder. Områdestrukturen skal understøtte et sammenhængende lærings- og udviklingsforløb for alle børn fra 0-16 år. Hvert geografiske område består af børnehuse, dagpleje og skoleafdelinger fordelt indenfor området.

Holbæk By

Området består af Dagtilbud Holbæk By og Holbæk By Skole, som du kan finde flere informationer om på områdets hjemmeside.

Område Holbæk By

Katrinedal

Området består af Dagtilbud Katrinedal og Katrinedalskolen, som du kan finde flere informationer om på områdets hjemmeside.

Område Katrinedal

Kildedam

Området består af Dagtilbud Kildedam og Kildedamsskolen, som du kan finde flere informationer om på områdets hjemmeside.

Område Kildedam

Skovvejen

Området består af Dagtilbud Skovvejen og Skovvejen Skole, som du kan finde flere informationer om på områdets hjemmeside.

Område Skovvejen Feedback

Sidst opdateret

25.04.2017

Ansvarlig redaktør

Katja Frost Jespersen

Styrelsesvedtægt for skolerne

Bliv klogere på de centrale rammer og retningslinjer for skolerne i Holbæk Kommune. 

Styrelsesvedtægt og bilag-Skoler.

 

Styrelsesvedtægt for dagtilbud

Bliv klogere på centrale rammer og retningslinjer for arbejdet i dagtilbuddene i Holbæk Kommune. 

Styrelsesvedtægt og bilag-Dagtilbud.

Dagtilbuds- og skoleområder

Holbæk Kommune er inddelt i 4 dagtilbuds- og skoleområder. Se på kortet hvilke dagtilbud og folkeskoler, der ligger i dit område:

Kort med dagtilbud og folkeskoler 

 

Når du klikker på en markering på kortet, kan du se institutionernes og skolernes kontaktinformationer og klikke dig ind på deres hjemmesider. De lilla symboler på kortet er børnehuse og dagpleje, og de blå/turkise er skoler.