Spring til indhold

Fællespasning

Holbæk Kommune tilbyder fællespasning i fire udvalgte børnehuse. Du kan vælge hvilket af de fire børnehuse, du ønsker.

Fællespasning foregår i fire udvalgte børnehuse med geografisk spredning.

Børnehuse, der er varetager fællespasningen i 2020:

 

Mørkøv Børnehus – område Skovvejen.

Solgården – område Kildedam.

Solsikken – område Katrinedal.

Karensminde – område Holbæk By.

 

Børnehusene modtager børn fra dagpleje, vuggestue, børnehave og SFO.

Fællespasning tilbydes på alle lukkedage, bortset fra grundlovsdag og juleaftensdag, i tidsrummet 6.00 til 17.00 (fredag til 16.45). Tidsrummene kan reduceres ved meget få tilmeldte børn. Se lukkedage her.

Det kan være en god ide, hvis dit barn besøger børnehuset, hvor det er tilmeldt fællespasning, inden start. Tal med lederen i dit barns faste børnehus, om muligheden for det. Vi kan ikke garantere, at der er kendte voksne, men du kan være sikker på, at de medarbejdere, der deltager i fællespasningen, vil gøre sit bedste for at tage godt imod dig og dit barn.

Tilmelding og frister

Hvis du vil benytte dig af tilbuddet om fællespasning, skal du tilmelde dit barn via forældreintra 'Børn i Holbæk'. Går dit barn i SFO skal du tage kontakt til personalet og høre om proceduren for tilmelding. Har du valgt fællespasning til dit barn, vil du få yderligere information herom af børnehuset.

Du kan melde dit barn til fællespasning cirka to måneder før lukkedagen. Tilmeldingen lukkes cirka en måned før lukkedagen. Ved behov for fællespasning i uge 29 og 30 er det muligt at tilmelde dit barn fire måneder før uge 29 og tilmeldingen lukker tre måneder før uge 29. 

Akut behov for pasning

Skulle du være i den situation, at du uventet har brug for pasning efter tilmeldingsfristen, er det også muligt. Kontakt da lederen i dit barns børnehus.

Ønsker du mere information om lukkedage og fællespasning, er du velkommen til at spørge i dit barns dagtilbud.

 Feedback

Sidst opdateret

07.05.2020

Ansvarlig redaktør

Katja Frost Jespersen