Spring til indhold

Fællespasning

Holbæk Kommune tilbyder fællespasning i fire udvalgte børnehuse. Du kan vælge hvilket af de fire børnehuse, du ønsker.

Fællespasning foregår i fire udvalgte børnehuse med geografisk spredning.

Børnehuse, der er varetager fællespasningen i 2019:

Solsikken - Gislinge

Mørkøv Børnehus

Sofiehaven - Holbæk By

Midgård - Tølløse

Børnehusene modtager børn fra dagpleje, vuggestue, børnehave og SFO.

Fællespasning tilbydes på alle lukkedage, bortset fra grundlovsdag og juleaftensdag, i tidsrummet 6.00 til 17.00 (fredag til 16.45). Tidsrummene kan reduceres ved meget få tilmeldte børn. Se lukkedage her.

Forventninger

Vi forventer, at forældre og ansatte samarbejder om, at barnet besøger børnehuset, inden fællespasningen. Vi kan ikke garantere, at der er kendte voksne, men du kan være sikker på, at de medarbejdere, der deltager i fællespasningen, vil gøre sit bedste for at tage godt imod dig og dit barn.

Hvis du vil benytte dig af tilbuddet om fællespasning, skal du tilmelde dit barn via forældreintra 'Børn i Holbæk'. 

Information fra børnehuset til dig

Du vil modtage et orienteringsbrev fra det børnehus, hvor du har valgt, at dit barn skal passes. I brevet står der noget om indretningen af børnehuset, åbningstider, om der er morgenmad, hvornår der spises, om personalet der er på arbejde, og hvilke aktiviteter de forventer at planlægge på de dage, hvor der er fællespasning.

Tilmeldingsfrister

Fristerne er sat på baggrund af de gældende varslingsregler for ferieafholdelse for medarbejderne og vil blive annonceret på BørniHolbæk.

Du kan melde dit barn til fællespasning cirka to måneder før lukkedagen. Tilmeldingen lukkes ca. en måned før lukkedagen. Ved behov for fællespasning i uge 29 og 30 er det muligt at tilmelde dit barn fire måneder før uge 29 og tilmeldingen lukker tre måneder før uge 29. 

Akut behov for pasning

Skulle du være i den situation, at du uventet har brug for pasning efter tilmeldingsfristen, er det også muligt. Kontakt da lederen i dit barns børnehus.

Ønsker du mere information om lukkedage og fællespasning, er du velkommen til at spørge i dit barns dagtilbud.

 Feedback

Sidst opdateret

20.12.2018

Ansvarlig redaktør

Katja Frost Jespersen