Spring til indhold

Skolestart og skoledagens indhold

Alle børn født i 2013 skal begynde i 0. klasse eller på anden vis følge undervisning fra 13. august 2019. Du kan skrive dit barn op til skole elektronisk her på siden og læse mere om skoledagens indhold.

Skoleindskrivning i skoleåret 2019/20 for børn der er født i 2013, er åben fra den 1. oktober 2018 til den 15. januar 2019

Alle forældre med børn i skolestarts-alderen vil modtage folderen "Vi byder nye forældre og børn velkommen i folkeskolen" via e-boks.

Se folderen "Vi byder nye forældre og børn velkommen i folkeskolen"

Information fra skolerne

Her kan du læse om skolernes forløb i forbindelse med skolestart 2019/20.

Holbæk By Skole

Kildedamsskolen

Katrinedalskolen

Skovvejens Skole

 

Som folkeskole er vi tæt på alle. Det er noget af det helt særlige, som folkeskolen kan. Holbæk Kommunes folkeskoler har mange kvaliteter, og dem vil skolerne rigtig gerne vise frem. Klik på videoklippet og oplev "Folkeskolen - tæt på dig".

 

Undervisningspligt

I Danmark har vi undervisningspligt. Undervisningen skal senest skal begynde i august, det år barnet fylder 6 år. Barnet skal tilbydes plads på skolen, i det område barnet har bopæls-adresse.

Hvis dit barn skal gå på en anden skole

Det er muligt at vælge en skole, der ligger uden for det skoledistrikt barnet bor i. I så fald skal du kontakte skolelederen på den skole, hvor du ønsker dit barn optaget. Det gælder både, hvis der er tale om privatskoler og folkeskoler i andre skoleområder eller kommuner. Dog skal du huske, at du stadig skal opskrive dit barn til skolestart via linket øverst på siden.

Udsat skolestart

Hvis du ønsker at søge om udsættelse af dit barns skolegang, skal du kontakte skolelederen på den skole, dit barn hører til. Det er skolelederen, der skal tage stilling til, om det kan lade sig gøre. Der skal være særlige forhold, der gør sig gældende, for at et barns skolestart kan udskydes.

Skoledagens indholdFeedback

Sidst opdateret

16.08.2019

Ansvarlig redaktør

Katja Frost Jespersen