Skolestart

Alle børn født i 2011 skal begynde i kommunens børnehaveklasse eller på anden måde følge undervisning fra august 2017. Du kan skrive dit barn op elektronisk fra den 1. oktober 2016 til den 1. februar 2017.

Opskrivning til SFO foregår via NemPlads. Du finder NemPlads ved at klikke på linket i den grønne selvbetjeningsboks.

Skoleindskrivning for børn, der er født i 2011 er åben til den 1. februar 2017. Alle forældre med børn i skolestartsalderen vil modtage folderen "Vi byder nye forældre og børn velkommen i folkeskolen" via e-boks.

Se folderen "Vi byder nye forældre og børn velkommen i folkeskolen"

 

Information fra skolerne

Holbæk By-afd. Absalons velkomstfolder

Holbæk By-afd. Bjergmarkens velkomstfolder

Holbæk By-afd. Orøs velkomstfolder

Kildedamsskolens velkomstfolder

Katrinedalskolens velkomstfolder

Skovvejens Skoles velkomstfolder

Undervisningspligt

I Danmark har vi undervisningspligt. Det vil sige, at dit barn skal modtage undervisning. Undervisningen skal senest skal begynde i august, det år dit barn fylder 6 år.
Dit barn skal tilbydes en plads på distriktsskolen.

Hvis dit barn skal gå på en anden skole

Det er muligt at vælge en skole, der ligger uden for det distrikt, du bor i. I så fald skal du kontakte skolelederen på den skole, hvor du ønsker dit barn optaget. Det gælder både, hvis der er tale om privatskoler og folkeskoler i andre skoleområder eller kommuner.
Dog skal du huske, at du stadig skal opskrive dit barn til skolestart via linket øverst på siden.

Udsat skolestart

Hvis du ønsker at ansøge om udsættelse af dit barns skolegang, skal du kontakte skolelederen i dit barns skoleområde, der skal tage stilling til, om det kan lade sig gøre. Det skal være særlige forhold, der gør, at et barns skolestart udskydes.Feedback

Sidst opdateret

10.08.2017

Ansvarlig redaktør

Katja Frost Jespersen

SFO

Læs mere om SFO på skolernes hjemmesider.  
Find dit barns skole.

Dagtilbuds- og skoleområder

Holbæk Kommune er inddelt i 4 dagtilbuds- og skoleområder. Se på kortet hvilke dagtilbud og folkeskoler, der ligger i dit område:

Kort med dagtilbud og folkeskoler 

 

Når du klikker på en markering på kortet, kan du se institutionernes og skolernes kontaktinformationer og klikke dig ind på deres hjemmesider. De lilla symboler på kortet er børnehuse og dagpleje, og de blå/turkise er skoler.