Spring til indhold

Især til unge

Har du brug for råd og vejledning til dine muligheder i forhold til din uddannelsesretning eller brug for hjælp og støtte kan du læse mere her.

UngHolbæk

Her finder du rådgivning, brevkasser og information om uddannelse, aktiviteter og tilbud til unge som 10. klasse, ungdomsskolen, klubber, SSP, Cirkus Kæphøj og meget mere.

Lokale uddannelser

Her kan du se en oversigt over uddannelsesinstitutioner i Holbæk Kommune og læse mere om de forskellige uddannelser, man kan vælge.

Uddannelsesvejledning

Få overblik over uddannelsessystemet. Herfra kan du finde links til diverse sider, som er relevante for dig der søger information om uddannelse.

Holbæk Uddannelses- og Studiecenter

På HUSC er der faciliteter til at skrive opgave i rolige omgivelser, rum til gruppearbejde, fjernundervisning og vejledning.

Få hjælp og støtte

Er du ung med brug for hjælp eller støtte? Se her hvor du kan få hjælp, hvis du er mellem 15 og 30 år.

Bliv frivillig mentor

Du kan gøre en forskel! Som frivillig mentor er du med til at hjælpe en ung med at komme i gang med en uddannelse eller med at blive i den uddannelse, som den unge er i gang med.

Om den kommunale ungeindsats

I Holbæk Kommune har vi taget udgangspunkt i kommunens kerneopgaver og organiseret os efter det. Her kan du læse om, hvordan indsatsen for vores unge er organiseret i kerneområdet Uddannelse til Alle Unge


Feedback

Sidst opdateret

17.09.2019

Ansvarlig redaktør

Anna Huge-Christensen

Kontaktoplysninger

Uddannelse til Alle Unge

Seminarieparken 2

4300 Holbæk

 Tlf. 72 36 36 36