Spring til indhold

Ungdomsvejledning

Når du er du gået ud af grundskolen og er under 25 år, kan du få hjælp af ungdomsvejledningen, hvis du har spørgsmål omkring uddannelse eller er i tvivl om, hvilke veje, der kan være for dig.

Hvis du er gået ud af skolen og er under 25 år og hvis du er stoppet eller overvejer at stoppe med uddannelse eller job og gerne vil videre - så kan du kontakte ungdomsvejledningen.

 Du kan blandt andet få hjælp til at:

  • undersøge dine muligheder
  • finde information om uddannelser
  • finde ud af hvilke uddannelser, der passer dig
  • lægge din plan på vej mod uddannelse 
  • udfylde ansøgninger til uddannelser

 

I ungdomsvejledningen tilbyder vi individuelle samtaler. Du kan tage en af dine forældre, en ven, mentor mv. med til samtalen. 

I løbet af året holder vi også kurser med forskellige temaer. Det kan f.eks. være et kursus, hvor du i fællesskab med andre kan finde frem til, hvad du er god til og godt kan lide at lave - og hvilke uddannelsesretninger det kan pege på.

 

Åben vejledning

Ungdomsvejledningen har åben vejledning hver torsdag kl. 13-16, hvor du ikke behøver have en aftale. Du kan bare kigge forbi, hvis du har brug for vejledning omkring uddannelse.

 

Ny adresse pr. 1/6-19!
Rådhuspladsen 1, 1. tv., 4300 Holbæk

Hvis du hellere vil lave en aftale, kan du finde din uddannelsesvejleder her.
Vi er på telefon og mail fra mandag til fredag, så du er altid velkommen til at kontakte os. Hvis vi har samtaler, kan vi ikke tage telefonen. Derfor er det en god ide, hvis du indtaler en besked på svareren, så ringer vi tilbage hurtigst muligt.Feedback

Sidst opdateret

17.09.2019

Ansvarlig redaktør

Anna Huge-Christensen