Spring til indhold

Tidsbestilling

Her kan du bestille, ændre og aflyse tider hos Tandplejen. Du kan også få tilsendt beskeder pr. sms og du kan få adgang til dit barns tandjournal.

VIGTIGT          VIGTIGT          VIGTIGT

For at begrænse risikoen for smittespredning af Coronavirus mest muligt, er tandplejen blevet pålagt at tilrettelægge et nødberedskab frem til den 1. 7. 2020. Vi håber, at I vil have forståelse for, at tandplejetilbuddet i denne periode vil være meget anderledes end normalt.

Tandplejen skal frem til 1. juli køre efter Sundhedsstyrelsens særlige retningslinjer. Vi indkalder og behandler derfor kun de patienter, som falder indenfor Sundhedsstyrelsens kriterier for det nødberedskab som den kommunale tandpleje skal iværksætte samtidig med, at vi er med til at begrænse spredningen af Corona virus mest muligt.

Vi gør opmærksom på, at det i perioden ikke vil være muligt at møde op i tandplejen uden en forudgående aftale.

Du kan kontakte tandplejen dagligt mellem 8.00 og 15.00 på tlf. 72 36 80 12. Tandplejens telefon er åben for alle former for henvendelser og spørgsmål af tandmæssig karakter og vi giver gerne råd og vejledning pr. telefon.

Hvis din henvendelse drejer sig om igangværende tandregulering kan klinikken træffes på tlf.: 72 36 80 18 dagligt mellem kl. 8.00 og 10.00.

 

Online tidsbestilling

Log ind og bestil tid hos tandlægen

Du skal logge ind med dit Nem-ID

Når du er logget ind kan du:

Booke, aflyse og flytte tider til dit barn. Læse i barnets journal og se beskeder fra Tandplejen samt revidere helbredsskemaet.

Bemærk at tider til Reguleringsklinikken ikke kan bookes eller flyttes digitalt. Reguleringsklinikken kontaktes på tlf. 72 36 80 18.

Plejeforældre kan få rettigheder til at booke eller flytte tider digitalt, hvis de får en underskrevet tilladelse fra barnets forældre/værge og afleverer den til Tandplejen.

Giv Tandplejen dit mobilnummer

Når tiden nærmer sig for undersøgelse eller behandling, vil du modtage en sms fra os. Derfor er det vigtigt at du har givet os dit mobilnummer.

Åbningstider i Tandplejen

 Send sikkert til Tandplejen                     Kan ikke bruges til tidsbestilling eller afbud 

Ferielukket i TandplejenFeedback

Sidst opdateret

25.03.2020

Ansvarlig redaktør

Christina Bruun Larsen