Frit tandlægevalg for 16-18-årige

Tandpleje er et gratis tilbud, indtil du fylder 18 år. Når du fylder 16 år, kan du selv vælge, om du vil benytte en kommunal eller privat tandklinik.

Når du er fyldt 16 år, kan du fortsætte uændret hos den kommunale tandklinik eller vælge at gå til tandlæge hos en privatpraktiserende tandlæge.
Tandplejetilbuddet og undersøgelsesintervaller er det samme begge steder, og de er gratis, indtil du fylder 18 år.

Hvis du vil skifte til en privat tandlæge, skal du udfylde denne blanket:

Gå til blanket om valg af tandlæge

Når vi har modtaget din blanket, sender vi et udskrivelsesbrev til den tandlæge, du har valgt, og derefter er undersøgelse og tandbehandling dækket af ordningen.
Holbæk kommunale tandpleje betaler ikke regningen fra den privatpraktiserende tandlæge, før vi har modtaget blanketten om dit tandlægevalg.

Udmeldelse kan kun ske for det samlede tandplejetilbud.

07.09.2017

Anders Vestergaard Lundsbjerg