Spring til indhold

Uddannelse

Uddannelse giver de bedste muligheder for at leve et liv med livskvalitet, værdighed og selvforsørgelse.
Æbler

Samtidig er uddannelse en af de vigtigste forudsætninger for fremtidens velfærdssamfund og vækst. Der er brug for alle på fremtidens arbejdsmarked. Derfor er uddannelse vigtig – både for den enkelte og for samfundet.

Du har som ung muligheder og ressourcer, og du skal blive så dygtig, som du kan. Holbæk Kommune vil være en stærk medspiller til alle jer unge. Både dig, der tager den snorlige vej fra folkeskole gennem ungdomsuddannelsen til enten job eller videreuddannelse, men også dig, som oplever sving og bump på vejen.

Herunder har vi samlet en række emner, der er relevante for dig, der ønsker at vide mere om uddannelse. 

Oversigt over lokale uddannelser

Her kan du se en oversigt over uddannelsesinstitutioner i Holbæk Kommune og læse mere om de forskellige uddannelser, man kan vælge.

Uddannelsesvejledning

Få overblik over uddannelsessystemet. Herfra kan du finde links til diverse sider, som er relevante for dig der søger information om uddannelse.

Holbæk Uddannelses- og Studiecenter

I Holbæk kan du nu understøtte din uddannelse i HUSC. Her er faciliteter til at skrive opgave i rolige omgivelser, rum til gruppearbejde eller have fjernundervisning og vejledning.


Feedback

Sidst opdateret

12.09.2018

Ansvarlig redaktør

Anna Huge-Christensen

Uddannelse til Alle Unge

Holbæk Kommune har valgt at organisere sig efter kommunens kerneopgaver. Uddannelse til Alle Unge er én af kerneopgaverne.

 

Læs om kommunens organisering

Læs om chefområdet Uddannelse til Alle Unge