Spring til indhold

Job som SOSU

Med et job indenfor SOSU-faget arbejder du med mennesker og du er med til at øge livskvaliteten for borgere i Holbæk Kommune.

Hvis du vil søge arbejde i Holbæk Kommune

Holbæk Kommune består af 18 lokalområder med i alt ca. 71.000 indbyggere. De mange lokale områder gør,  at du med en SOSU-uddannelse kan søge bredt, når du skal ud og finde et arbejde. Vi har alt fra plejecentre for ældre til bosteder for yngre, og vi har plads til at dig, der vil gøre en forskel som SOSU. 

Du kan se de ledige stillinger, som vi har lige nu og følge med her:

Se de ledige stillinger

Vikar eller timelønnet?

Er du studerende, holder du sabbatår eller har du brug for et anderledes fritidsjob? Selvom du ikke er uddannet SOSU (endnu), kan du snuse til faget ved at få et timelønnet eller vikarjob. Du kan altid kontakte den daglige leder i det center, du gerne vil arbejde på, og høre om dine muligheder der.

Hjemmeplejen i Holbæk Kommune

Plejecentre i Holbæk Kommune 

Er du tilflytter?

Er du inden for kort tid flyttet til Holbæk Kommune? Og søger du job inden for SOSU-faget, så er der hjælp at hente her. Få et indblik i kommunen og de mange lokalområder herunder, hvor du bl.a. kan se plejecentre, institutioner, sygehus osv. 

Læs mere om Holbæk Kommune her 

 Feedback

Sidst opdateret

27.03.2020

Ansvarlig redaktør

Mette Helmer-Ejlertsen

Læringsværksted

På vores læringsværksted kan du som bl.a. SOSU øve dig i sundhedsfaglige instrumentelle færdigheder i et trygt rum, før du skal ud til en borger. Du kan øve dig på alt fra sondenedlæggelse til subcutan kanyleanlæggelse.

Vil du høre mere om værkstedet, kan du kontakte Maria-Louise Monggaard på mail: mamon@holb.dk