Spring til indhold

Bestil møde

En masse tiltag er iværksat for at afbøde og forsinke udbredelsen af coronasmitte i Danmark. Derfor kan du kun booke telefonisk møde.

Ved et møde med en byggesagsbehandler kan vi afklare, om der er udfordringer ved din byggesag. Vi kan også sammen lægge en plan for sagsbehandlingen.

Har du brug hjælp og vejledning i din byggesag, kan du bestille tid til et møde med en byggesagsbehandler.

Hvis du har behov for hjælp til oprettelse af ansøgning i Byg og Miljø, eller til dokumentationskrav, anbefales det at tage fat i en rådgiver. Vores byggevagt kan i et begrænset omfang hjælpe, men det er ikke muligt at hjælpe helt i mål, da vi kun må vejlede.

Se eventuelt video fra Byg og Miljø her.

Når du booker et møde, har vi brug for, at du oplyser:

  • adressen, hvor byggeprojektet skal opføres
  • en kort beskrivelse af byggeprojektet
  • hvilket emne, du ønsker en snak om

Book mødet i god tid og medsend gerne relevant materiale, så har både du og sagsbehandleren tid til at forberede jer til et godt og effektivt møde.

OBS.: Der er lukket for personlige møder indtil videre, som følge af statsministerens udmeldinger om at passe på hinanden

Book telefonisk møde:

Telefonmøder er et kort møde til afklaring. Vi gør opmærksom på, at vi ikke træffer afgørelser i telefonen og vores udtalelser kun er vejledende. Hvis du derimod har brug for en konkret afgørelse eller klart svar beder vi dig om at sende en mail til byggesag@holb.dk med angivelse af forespørgsel i emnefeltet. Ved at indsende en mail har vi tid til at gå i dybden med din forespørgsel. Telefonmødet er kun tænkt som en hurtig forespørgsel, så respekter at der kun er afsat 15 min.
Vi ringer til dig på den aftalte tid. Der kan forekomme mindre forsinkelser. Vi beder dig være ved din telefon og sikre dig at der er forbindelse. Hvis vi ikke kan få fat på dig, ringer vi ikke igen.

Ønsker du at tale med en konkret sagsbehandler om en pågående sag, ring venligst 72 36 36 36, eller skriv til byggesag@holb.dk

Aflys møde:

Byggevagt:

Som led i den yderligere åbning af samfundet i forbindelse med Covid-19, er det igen muligt at kontakte byggesagsafdelingen uden tidsbestilling. Der er dagligt åben telefon kl. 8-11.Feedback

Sidst opdateret

25.05.2021

Ansvarlig redaktør

Runa Cecilie Lund Sørensen

Hvad er en straks-sag?

Straks-byggesagsbehandling af byggesager betyder, at vi behandler visse typer byggesager indenfor maksimal 3 arbejdsdage. Læs mere om straks-byggesagsbehandling her.