Digitale kort

På det digitale kort kan du finde oplysninger om daginstitutioner, skoler, lokalplaner og mange andre informationer der har en geografisk relation.

Gå til Holbæk Kommunes digitale kort.

 

Til venstre i kortet har du mulighed for at se rigtig mange informationer ved at tænde og slukke for de enkelte lag i kortet.

Øverst i kortet har du mulighed for at lave en undersøgelse af hvad der gælder for din ejendom eller blot søge din ejendom frem.

Hvad gælder her

Hvis du benytter "hvad gælder for din ejendom"-funktionen i kortet, foretages der en søgning igennem alle lagene, ud fra den adresse eller afgrænsning/matrikel du har valgt. Søgningen vil for eksempel vise om din ejendom er omfattet af en lokalplan.

Søgefunktion

Hvis du benytter søgefunktionen, kan du for eksempel søge efter din adresse. Når adressen er fundet, vil du kunne tænde/slukke for lagene (for eksempel kan du tænde for lokalplanoversigten) for at se om din adresse er omfattet af laget.

Kortenes nøjagtighed

Kortene er vejledende og du kan derfor ikke bruge dem som dokumentation. Er du usikker på kortenens betydning er det en god ide at kontakte os. Bemærk at ikke alle kort er tegnet med samme nøjagtighed. Holbæk Kommune er ikke ansvarlig for misbrug af oplysninger eller for fejl i de oplysninger, der stilles til rådighed.

Problemer med kortet

Problemer med at åbne kortet kan skyldes du kører med Microsoft Internet-browser. Enkelte funktioner virker ikke i denne browser. Vi kan anbefale at benytte kortet i Chrome-browseren.

Problemer ved print kan skyldes du har installeret Google Toolbar.
Du skal afinstallere Google Toolbar og forsøge at printe igen. Problemet kan også skyldes at du ikke har installeret den nyeste version af Adobe Acrobat.

Problemer med at se historiske kort kan skyldes for høj skærmopløsning. Juster skærmopløsningen ned til en lavere.

Har du andre problemer med kortet er du velkommen til at kontakte os på: vaekstogbaeredygtighed@holb.dk

Hvad kan du se på kortet?

På kommunens digitale kort-løsning har du mulighed for at benytte flere forskellige kort. Vi har her samlet en beskrivelse af kortene.


Feedback

Sidst opdateret

04.10.2016

Ansvarlig redaktør

Pernille Adriane Olsen

Digitale kort

På det digitale kort kan du finde oplysninger om daginstitutioner, skoler, lokalplaner og mange andre informationer der har en geografisk relation.
Gå til det digitale kort