Spring til indhold

Digitale kort

På kommunens digitale kort kan du finde oplysninger om lokalplaner, naturbeskyttelse og andet, der har en geografisk relation.

Gå til Holbæk Kommunes digitale kort

På det digitale kort kan du finde forskellige oplysninger, der geografisk har en relation til Holbæk Kommune.

På kortet har du mulighed for at tænde og slukke for de enkelte lag i venstre side. Dermed får du forskellige informationer frem.

Øverst på kortet har du mulighed for at søge din ejendom frem og se, hvad der gælder for din ejendom.

Hvad gælder her?

Hvis du benytter "hvad gælder for din ejendom"-funktionen, foretages der en søgning igennem alle lagene ud fra den adresse eller afgrænsning/matrikel, du har valgt. Søgningen vil for eksempel vise, om din ejendom er omfattet af en lokalplan.

Søgefunktion

Hvis du benytter søgefunktionen, kan du for eksempel søge efter din adresse. Når adressen er fundet, vil du kunne tænde og slukke for lagene. For eksempel kan du tænde for lokalplanoversigten. Dette er for at se, om din adresse er indenfor lokalplanens afgrænsning.

Kortenes nøjagtighed

Kortene er vejledende, og du kan derfor ikke bruge dem som dokumentation. Er du usikker på kortenes betydning, er det en god ide at kontakte os. Bemærk, at ikke alle kort er tegnet med samme nøjagtighed.

Holbæk Kommune er ikke ansvarlig for misbrug af oplysninger eller for fejl i de oplysninger, der stilles til rådighed.

Problemer med kortet

Problemer med at åbne kortet kan skyldes, at du kører med Microsoft Internet-browser. Enkelte funktioner virker ikke i denne browser. Vi kan anbefale at benytte kortet i Chrome-browseren.

Problemer ved print kan skyldes, at du har installeret Google Toolbar. Du skal så afinstallere Google Toolbar og forsøge at printe igen. Problemet kan også skyldes, at du ikke har installeret den nyeste version af Adobe Acrobat.

Problemer med at se historiske kort kan skyldes for høj skærmopløsning. Juster skærmopløsningen ned til en lavere.

Hvad kan jeg se på kortet?

På kommunens digitale kort-løsning har du mulighed for at benytte flere forskellige kort. Vi har her samlet en beskrivelse af kortene.


Feedback

Sidst opdateret

17.09.2019

Ansvarlig redaktør

Marie Jørgensen

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte:

Vækst og Bæredygtighed
Telefon: 72 36 36 36
E-mail: vaekstogbaeredygtighed@holb.dk